Fejtörést okoz a Kirin SoC a Huawei-nek

2021.07.15| GsmArena

Az amerikai korlátozások miatt a Huawei nem tud elegendő Kirin 9000 lapkakészletet gyártani a hamarosan érkező P50 sorozatához.

A legújabb szivárgás, ami teljesen megegyezik egy júniusi pletykával, miszerint a Huawei egy úgynevezett keveréket fog alkotni a P50 sorozattal és a lapkakészletével kapcsolatban. Az amerikai tilalom miatt a vállalat csak korlátozott mennyiségű Kirin 9000 lapkakészlettel rendelkező P50 okostelefonnal tud majd szolgálni. Ebből adódóan adja magát, hogy ezt a chipsetet valamilyen módon, de helyettesíteni kell.

Fejtörést okoz a Kirin SoC a Huawei-nek

Mivel az amerikai kormánynak engedélyeznie kell minden egyes amerikai vállalat számára, hogy a Huawei-vel üzletelhessen, így felmerül néhány akadály, többek között, hogy a cég nem tud több Kirin 9000 lapkakészletet gyártani. Az egyik megoldás az 5G támogatásnak a megszüntetése, így várhatóan a sima P50 a Snapdragon 888 4G változatát használhatja majd.

A Huawei P50 Pro modellek fognak a Kirin 9000-rel indulni augusztusban, azonban a szakértők szerint ez decemberre kimerül és kénytelenek lesznek a Snapdragon-t használni. A szivárgásban nem esett szó a P50 Pro Plus-ról, de hamarosan kiderül, hogy milyen sorsot szánnak neki.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei