Március végén jöhet a Huawei P50 széria

2021.02.16| PhoneArena

Várhatóan március utolsó hetén kerül bemutatásra a Huawei P50 sorozat, ami három telefonból fog állni.

Március végén bemutatásra kerül a Huawei P50 sorozat. Ez az információ  Teme-től származik, aki állítja, hogy március 26. és 28. környékén fogják felfedni a telefonokat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy korábban a P30 és P40 szériát szintén március 27-én és 28-án jelentették be 2019-ben és 2020-ban.

A tipster szerint egy trióról van szó, ami a sima P50-ből, a P50 Pro-ból és a P50 Pro Plus-ból fog állni. A Huawei P50 lényegében egy Lite változat lesz, amit a Kirin 9000E lapkakészlet fog hajtani, ellenben a másik kettőt a Kirin 9000 Soc fogja.

Március végén jöhet a Huawei P50 széria

A szivárogtató azt is megemlíti, hogy az okostelefonok új dizájnnal fognak érkezni, ami magába foglalja az új ultrarézékelő kamerarendszert, a javított kijelző minőséget és a továbbfejlesztett játékélményt. Nagyon úgy tűnik, hogy a készülékek már arra várnak, hogy elstartolhassanak.

Korábbi információk alapján a standard modell 90 Hz-es frissítési gyakoriságú képernyőt fog használni, míg a Pro és a Pro Plus telefonok 120 Hz-es panellal fognak rendelkezni. A Huawei P50 trió további specifikációi egyelőre rejtve maradtak.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei