HarmonyOS rendszerrel jön a Huawei P50

2021.03.09| PhoneArena, mysmartprice

Képernyőfólia buktatta le a tavasszal érkező Huawei P50 képernyő kialakítását.

Hamarosan érkezik a Huawei új zászlóshajói, a P50 trió, ami a Huawei P50-ből, a P50 Pro-ból és a P50 Plus-ból fog állni. Állítólag március végén fognak debütálni, ha tartják magukat az előző évek menetrendjéhez. Mára elmondható, hogy egy jó ideje nem telt el úgy nap, hogy ne derült volna ki egy új információ a telefonokról. A mai friss infó a Huawei P50 Pro képernyővédőjére fókuszál, így bizonyos tulajdonságok is megerősítést nyertek az előlap tervezését illetően.

HarmonyOS rendszerrel jön a Huawei P50

A legújabb szivárgást a kínai Digital Chat Station-nek köszönhetjük. Ha szemügyre vesszük a képernyővédő fóliát, akkor láthatjuk, hogy a P50 Pro ívelt kijelzővel fog rendelkezni. Ha a tavalyi P40 Pro Plus-t vesszük alapul, hogy a Samsung által gyártott OLED képernyővel érkezett, így valószínűleg a P50 termékcsalád csak OLED kijelzőt fog kapni.

A Huawei P50 lesz az első okostelefon, amely a HarmonyOS rendszert futtatja. A hírek szerint, már át is esett az új operációs rendszer béta 2 tesztelésén és átállt a 3. bétára.

HarmonyOS rendszerrel jön a Huawei P50

Pletykák szerint a sima Huawei P50 okostelefon egy 6,1 hüvelykes kijelzővel fog rendelkezni, míg a P50 Pro és a P50 Plus egy 6,8 hüvelykessel. A Kirin 9000E lapkakészlete hajthatja az alap P50-t, és a Kirin 9000 chipset pedig a P50 Pro-t és P50 Plus-t. A Huawei P50 okoskészülék támogatni fogja a 66 W-os vezetékes és az 50 W-os vezeték nélküli gyorstöltést. Továbbá múlt hónapban azt is megtudtuk, hogy az alap modell el lesz látva egy Sony IMX800 érzékelővel és a főkamerája 50 MP-es lesz, ami ugyanazzal a RYYB szűrővel lesz felszerelve, mint a P30 és P40 készülékek.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Berobban a Motorola!

Berobban a Motorola!

2019.07.20
| GsmArena
A Motorola P50 értékesítésre került Kínában.
Meglepetés! A Huawei P30 Pro frissítést kap

Meglepetés! A Huawei P30 Pro frissítést kap

2023.07.17
| Huawei Central
Meglepetés, mert a Huawei vadonatúj szoftverfrissítést adott ki a Huawei P30 Pro-hoz, 2023 júliusi rendszerjavításokkal. Ez a 4 éves zászlóshajó legújabb update-je.
Két olcsó mobil érkezett, itt a HUAWEI nova Y70 és Y90

Két olcsó mobil érkezett, itt a HUAWEI nova Y70 és Y90

2022.07.17
| Huawei
Júliustól hazánkba is megérkezik a Huawei nova-szériájának két új okostelefonja, a magyar vevők július 8-tól vásárolhatják meg a HUAWEI nova Y70, majd július 18-tól a HUAWEI nova Y90-es modellt.
A várakozásnak vége, itt a Huawei P50 Pro

A várakozásnak vége, itt a Huawei P50 Pro

2021.06.03
| Phone Arena
A Huawei vezérigazgatója, Ren Zhengfei lépett színpadra tegnap, hogy bemutasson számos új terméket, köztük a Huawei P50 Pro-t.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei