Nézd meg a Huawei P50-ek promó videóit!

2021.07.31| GSM Arena

Nézd meg a Huawei P50 sorozat összes promóciós videóját, beleértve a hivatalos unboxingot is!

A kínai gyártó csütörtökön bejelentette a Huawei P50 és a Huawei P50 Pro okostelefonokat. Most, hogy mindenki elolvasta, amit el kellett, úgy döntöttünk, hogy végigmegyünk a cég online közzétett hivatalos promócióin, valamint egy hivatalos, teljes körű videós teszten.

A P50 duó radikálisan megújult, dual-matrix kamerával rendelkezik és a Huawei hangsúlyozza, ezek elképesztő képességekkel rendelkeznek mind a fényképek, mind a videók terén.

Nézd meg a Huawei P50-ek promó videóit!

A Huawei P sorozat mindig az esztétikáról és a fotózásról szólt és a videó áttekintésében Bruce Lee, a Huawei alelnöke és termékmenedzsere elmagyarázta, milyen új technológiát hoz a P50 termékcsalád az elődök sikere után.

A Huawei XD Optics és az XD Fusion Pro Image Engine olyan fotót tud készíteni, amely a lehető legközelebb áll az igazi látványhoz. Ezt az IPS bonyolult számítási folyamatokon keresztül végzi - a lencsén átjutó fény átrendeződik, majd új színigazítás történik.

Amit láthatunk a videón, de az ügyvezető nem említette, az a viszonylag kicsi doboz. A Huawei P50 Pro és a Huawei P50 ugyanis töltő nélkül érkezik, így csatlakozik az Apple-hez és a Samsunghoz ebben a felhasználóbarát lépésben.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei