Képeken a Samsung Galaxy Watch4

2021.06.26| GsmArena

A legújabb szivárgásnak köszönhetően megtekinthető a hamarosan érkező Samsung Galaxy Watch4 okosóra.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A 91Mobiles legfrissebb szivárgása felfedte a közelgő Samsung Galaxy Watch4-et. Állítólag a kiszivárgott képek hivatalosak, valamint az okosórát minden szögből bemutatják, így nem hagy túl sokat a képzeletre.

A Galaxy Watch4 megjelenésén kívül több specifikációja is kiderült. Az óra hátulján kivehető, hogy 40 és 44 mm-es méretben lesznek elérhetők, illetve ezen túl 5ATM vízállósággal, GPS-szel és Gorilla Glass DX + védelemmel is rendelkezni fog.

 A Galaxy Watch4 kialakítása eltér a Watch3-tól, pontosabban a forgó keretétől és a vastagságától, mivel az új okosóra sokkal vékonyabb lesz. Az óra és a szíj is teljesen illeszkedik a csuklóra, akárcsak a Galaxy Watch Active2 esetében. Az okoskiegészítő jobb oldalán két fizikai gomb található, azonban továbbra is érintésérzékeny kerettel rendelkezik, mint az Active2.

Több szín közül lehet majd választani, így biztosan mindenki megtalálja számára a legideálisabbat. Elérhető lesz fehér, zöld, fekete, piros, sárga, ezüst, és misztikus bronz árnyalatban is.

Jelenleg még nem tudjuk, hogy milyen lesz az új egységes Wear OS, de várhatóan a Google még ebben az évben elárulja. Ha hinni lehet a szóbeszédeknek, akkor a Samsung már augusztus elején útnak indítja a Galaxy Watch4 okosórát.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

2023.08.06
| Telefonguru
A Samsung Galaxy Watch6 az eddigi legkifinomultabb Samsung okosórának tűnik, amely átgondolt dizájnt és wellness-frissítéseket vezet be. Ráadásul a Galaxy Watch6 Classichoz visszatér a rajongók kedvenc fizikai forgó előlapja, de ezúttal karcsúbban.
Hőmérő és WhatsApp érkezik a Galaxy Watch-okra

Hőmérő és WhatsApp érkezik a Galaxy Watch-okra

2023.08.31
| Samsung
A Galaxy Watch szériához készült két új alkalmazásnak köszönhetően a Samsung okosórái még válaszkészebb élményt biztosítanak.
A One UI Watch 5-nek köszönhetően Galaxy Watch 5 jobb lett

A One UI Watch 5-nek köszönhetően Galaxy Watch 5 jobb lett

2023.10.12
| SamMobile
Több mint egy hónappal ezelőtt a Samsung megkezdte One UI Watch5 frissítésének bevezetését a régebbi Wear OS-alapú okosórákon, köztük a Watch4 és a Watch5 sorozaton.
Itt a One UI 5 Watch frissítés a Samsung Galaxy Watch4 és Watch5 szériára!

Itt a One UI 5 Watch frissítés a Samsung Galaxy Watch4 és Watch5 szériára!

2023.09.06
| Android Authority
A Samsung már felhasználók élvezhetik a Wear OS 4-et, míg a Pixel Watch felhasználók továbbra is várakoznak.