Rengeteg új funkciót kapnak a Galaxy okosórák

2023.05.06| SamMobile

Jó hír, Galaxy Watch felhasználók! A Samsung most jelentette be az első részleteket a közelgő One UI 5 Watch frissítésről, amely még idén érkezik a Galaxy Watch 4 és a Galaxy Watch 5 órákra.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A One UI 5 Watch valószínűleg a Wear OS 4 mellett fog megjelenni, és a frissítések és új funkciók tekintetében a Samsung azt mondja, hogy a felhasználói élmény három fő szempontjának javítására összpontosított. Ez a három fő kategória az alvás, az okosabb fitneszeszközök és a továbbfejlesztett biztonsági funkciók.

A Galaxy Watch felhasználóinak segítése a jobb alvásban

A One UI 5 Watch frissítéssel a Samsung azt reméli, hogy a Galaxy Watch felhasználók számára még könnyebbé teszi a nyugodt alvást. Ennek érdekében pedig három kulcsfontosságú elemre összpontosította erőfeszítéseit:

  • A személyes alvási szokások megértése az új Sleep Insights UI segítségével, amely megjeleníti a felhasználó alvási pontszámát és világosabb pillanatképet ad az előző éjszakai pihenésről, kiegészítve a horkolási órákra, a vér oxigénszintjére és az alvási fázisokra vonatkozó mérőszámokkal.
  • Egészséges szokások kialakítása az alváscoaching segítségével. A One UI 5 Watch segítségével a Galaxy okosórák felhasználói közvetlenül a csuklójukon érhetik el az alvás-coachingot, anélkül, hogy a csatlakoztatott telefonjukhoz kellene fordulniuk.
  • Alvásbarát környezet kialakítása a Galaxy órák és a SmartThings-kompatibilis eszközök közötti jobb kapcsolódás révén. Ez lehetővé teszi, hogy több intelligens otthoni eszköz reagáljon a felhasználó alvó üzemmódjának paramétereire.

Rengeteg új funkciót kapnak a Galaxy okosórák

Javított fitneszképességek és edzés

A One UI 5 Watch által bevezetett Wear OS okosórák második nagy fejlesztése a fitnesz tevékenységekhez kapcsolódik. A Samsung a Galaxy Watch-okat jobb fitneszpartnerekké kívánja tenni az új, személyre szabott pulzusszám-zóna révén, amely személyre szabott futóeszközöket kínál majd, például valós idejű futáselemzést és testre szabott intervallumos edzésprogramot.

A Heart Rate Zone képes elemezni az egyéni fizikai képességeket, és öt optimális edzés intenzitási szintet beállítani, hogy a felhasználók a képességeik alapján határozhassák meg céljaikat. Az öt intenzitási szint a bemelegítés, a zsírégetés, a kardió, a kemény edzés és a maximális.

Rengeteg új funkciót kapnak a Galaxy okosórák

Továbbá a One UI 5 Watch egy kibővített Route Workout-ot is hoz, amely futó- és gyalogló tevékenységekkel egészül ki. A Watch 5 Pro felhasználók pedig a Samsung Health alkalmazáson keresztül hozzáférhetnek a GPX fájlokhoz.

A One UI 5 Watch javítja a felhasználói biztonságot

Végül, de nem utolsósorban a közelgő One UI 5 Watch frissítés célja, hogy a felhasználók nagyobb nyugalmat élvezzenek a biztonság javításával.

Az új funkciók között szerepel egy frissített SOS rendszer, amely lehetővé teszi a közvetlen kommunikációt egy segélyhívó telefonszámmal, és továbbítja a viselő helyére és orvosi információira vonatkozó információkat. A Galaxy Watchok biztonságosabbá tétele érdekében pedig a One UI 5 Watch alapértelmezésben engedélyezi az esésérzékelést az 55 éves vagy idősebb felhasználók számára.

Rengeteg új funkciót kapnak a Galaxy okosórák

A Galaxy Watch 4 és Watch 5 felhasználók bétatesztelhetik a One UI 5 Watch-ot

A One UI 5 Watch bétatesztelésére a Galaxy Watch 4 és a Galaxy Watch 5 felhasználói számára a Samsung Members alkalmazáson keresztül lesz lehetőség, hasonlóan azokhoz a bétaprogramokhoz, amelyeket a vállalat az Android új verzióihoz indít. A Samsung azonban még nem árulta el, hogy hol lesz elérhető a bétaprogram.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei