A One UI Watch 5-nek köszönhetően Galaxy Watch 5 jobb lett

2023.10.12| SamMobile

Több mint egy hónappal ezelőtt a Samsung megkezdte One UI Watch5 frissítésének bevezetését a régebbi Wear OS-alapú okosórákon, köztük a Watch4 és a Watch5 sorozaton.

Az alábbi hírt a SamMobile egyik munkatársa osztotta meg:

“Most, hogy már egy ideje használjuk ezeket az okosórákat, nyugodtan beszélhetünk arról, hogy az új frissítés hogyan befolyásolta az akkumulátor üzemidejét. Őszintén szólva, az akkumulátor élettartama aggasztóan rossz volt az első néhány napban, miután megkaptam a One UI Watch 5 frissítést a Galaxy Watch 5-ön. Szerencsére ez csak átmeneti visszaesés volt, és örülök, hogy vártam még néhány hetet. mielőtt végleges következtetést vontam le.

A One UI Watch 5-nek köszönhetően Galaxy Watch 5 jobb lett

Bár vitatható, hogy a modern okostelefon firmware frissítések után már nem kell várni, hogy helyreálljon a rend, mielőtt az akkumulátor üzemideje visszaállna a normális szintre vagy javulna, ez a gondolat minden bizonnyal igaz a Samsung Wear OS okosóráira. És örömmel mondhatjuk, hogy néhány hét elteltével úgy tűnik, hogy a One UI Watch 5-öt futtató Galaxy Watch4 és Galaxy Watch5 akkumulátorának élettartama javult, még az előző firmware-hez képest is.

Bővebben a 44 mm-es Galaxy Watch 5-öt használom, és többnyire letiltom a helymeghatározást és az AoD-t. Azonban az összes egészségügyi szolgáltatás mindig be van kapcsolva. Ez magában foglalja a folyamatos pulzus- és stresszfigyelést, a vér oxigénellátását alvás közben, a horkolás észlelését és az új „bőrhőmérséklet alvás közben” funkciót.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A One UI Watch 5 frissítése előtt valamivel több mint két napos üzemidőt kaptam teljes feltöltéssel. A frissítés után ez három naphoz közelít. És ha ezek a felhasználói felületi adatok nem lennének elegendőek, akkor is olyan érzésem van, mintha ritkábban tölteném az okosórámat, mint korábban.

Úgy tűnik, hogy a Galaxy Watch4 hasonló helyzetben van. Mellékesen megjegyzem, hogy a One UI Watch 5 frissítése óta jelentős GPS-pontossági javulást tapasztaltunk, legalábbis a Galaxy Watch4-en.

A jobb helykövetéssel és üzemidővel,, a kissé simább felhasználói felülettel és több funkcióval a One UI Watch 5 eddig fantasztikus frissítésnek tűnik. Nagyszerű érzés, amikor az eszköz egy új firmware-frissítés után javul, nem pedig rosszabb lesz. És a Galaxy Watch5-öt jobban szeretem a használat során, mint korábban.”

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei