A One UI Watch 5-nek köszönhetően Galaxy Watch 5 jobb lett

2023.10.12| SamMobile

Több mint egy hónappal ezelőtt a Samsung megkezdte One UI Watch5 frissítésének bevezetését a régebbi Wear OS-alapú okosórákon, köztük a Watch4 és a Watch5 sorozaton.

Az alábbi hírt a SamMobile egyik munkatársa osztotta meg:

“Most, hogy már egy ideje használjuk ezeket az okosórákat, nyugodtan beszélhetünk arról, hogy az új frissítés hogyan befolyásolta az akkumulátor üzemidejét. Őszintén szólva, az akkumulátor élettartama aggasztóan rossz volt az első néhány napban, miután megkaptam a One UI Watch 5 frissítést a Galaxy Watch 5-ön. Szerencsére ez csak átmeneti visszaesés volt, és örülök, hogy vártam még néhány hetet. mielőtt végleges következtetést vontam le.

A One UI Watch 5-nek köszönhetően Galaxy Watch 5 jobb lett

Bár vitatható, hogy a modern okostelefon firmware frissítések után már nem kell várni, hogy helyreálljon a rend, mielőtt az akkumulátor üzemideje visszaállna a normális szintre vagy javulna, ez a gondolat minden bizonnyal igaz a Samsung Wear OS okosóráira. És örömmel mondhatjuk, hogy néhány hét elteltével úgy tűnik, hogy a One UI Watch 5-öt futtató Galaxy Watch4 és Galaxy Watch5 akkumulátorának élettartama javult, még az előző firmware-hez képest is.

Bővebben a 44 mm-es Galaxy Watch 5-öt használom, és többnyire letiltom a helymeghatározást és az AoD-t. Azonban az összes egészségügyi szolgáltatás mindig be van kapcsolva. Ez magában foglalja a folyamatos pulzus- és stresszfigyelést, a vér oxigénellátását alvás közben, a horkolás észlelését és az új „bőrhőmérséklet alvás közben” funkciót.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A One UI Watch 5 frissítése előtt valamivel több mint két napos üzemidőt kaptam teljes feltöltéssel. A frissítés után ez három naphoz közelít. És ha ezek a felhasználói felületi adatok nem lennének elegendőek, akkor is olyan érzésem van, mintha ritkábban tölteném az okosórámat, mint korábban.

Úgy tűnik, hogy a Galaxy Watch4 hasonló helyzetben van. Mellékesen megjegyzem, hogy a One UI Watch 5 frissítése óta jelentős GPS-pontossági javulást tapasztaltunk, legalábbis a Galaxy Watch4-en.

A jobb helykövetéssel és üzemidővel,, a kissé simább felhasználói felülettel és több funkcióval a One UI Watch 5 eddig fantasztikus frissítésnek tűnik. Nagyszerű érzés, amikor az eszköz egy új firmware-frissítés után javul, nem pedig rosszabb lesz. És a Galaxy Watch5-öt jobban szeretem a használat során, mint korábban.”

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei