A One UI Watch 5-nek köszönhetően Galaxy Watch 5 jobb lett

2023.10.12| SamMobile

Több mint egy hónappal ezelőtt a Samsung megkezdte One UI Watch5 frissítésének bevezetését a régebbi Wear OS-alapú okosórákon, köztük a Watch4 és a Watch5 sorozaton.

Az alábbi hírt a SamMobile egyik munkatársa osztotta meg:

“Most, hogy már egy ideje használjuk ezeket az okosórákat, nyugodtan beszélhetünk arról, hogy az új frissítés hogyan befolyásolta az akkumulátor üzemidejét. Őszintén szólva, az akkumulátor élettartama aggasztóan rossz volt az első néhány napban, miután megkaptam a One UI Watch 5 frissítést a Galaxy Watch 5-ön. Szerencsére ez csak átmeneti visszaesés volt, és örülök, hogy vártam még néhány hetet. mielőtt végleges következtetést vontam le.

A One UI Watch 5-nek köszönhetően Galaxy Watch 5 jobb lett

Bár vitatható, hogy a modern okostelefon firmware frissítések után már nem kell várni, hogy helyreálljon a rend, mielőtt az akkumulátor üzemideje visszaállna a normális szintre vagy javulna, ez a gondolat minden bizonnyal igaz a Samsung Wear OS okosóráira. És örömmel mondhatjuk, hogy néhány hét elteltével úgy tűnik, hogy a One UI Watch 5-öt futtató Galaxy Watch4 és Galaxy Watch5 akkumulátorának élettartama javult, még az előző firmware-hez képest is.

Bővebben a 44 mm-es Galaxy Watch 5-öt használom, és többnyire letiltom a helymeghatározást és az AoD-t. Azonban az összes egészségügyi szolgáltatás mindig be van kapcsolva. Ez magában foglalja a folyamatos pulzus- és stresszfigyelést, a vér oxigénellátását alvás közben, a horkolás észlelését és az új „bőrhőmérséklet alvás közben” funkciót.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A One UI Watch 5 frissítése előtt valamivel több mint két napos üzemidőt kaptam teljes feltöltéssel. A frissítés után ez három naphoz közelít. És ha ezek a felhasználói felületi adatok nem lennének elegendőek, akkor is olyan érzésem van, mintha ritkábban tölteném az okosórámat, mint korábban.

Úgy tűnik, hogy a Galaxy Watch4 hasonló helyzetben van. Mellékesen megjegyzem, hogy a One UI Watch 5 frissítése óta jelentős GPS-pontossági javulást tapasztaltunk, legalábbis a Galaxy Watch4-en.

A jobb helykövetéssel és üzemidővel,, a kissé simább felhasználói felülettel és több funkcióval a One UI Watch 5 eddig fantasztikus frissítésnek tűnik. Nagyszerű érzés, amikor az eszköz egy új firmware-frissítés után javul, nem pedig rosszabb lesz. És a Galaxy Watch5-öt jobban szeretem a használat során, mint korábban.”

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei