Samsung Galaxy Watch5 hirek és információk

Samsung Galaxy Watch5/Watch5 Pro duplateszt

Samsung Galaxy Watch5/Watch5 Pro duplateszt

2022.11.02
| Telefonguru
A Samsung tavaly merész lépést tett azzal, hogy a saját Tizen OS-ét az órák esetében elhagyta, és áttért a Google Wear OS-re, amelyen a saját One UI skinje található. A tét nagy volt, de úgy tűnik, hogy kifizetődik, mert a Galaxy okosórák iránti vágy változatlan maradt.
Samsung Galaxy Watch 5: a gyorstöltés lesz az új aduász

Samsung Galaxy Watch 5: a gyorstöltés lesz az új aduász

2022.08.10
| Android Police
A Samsung Galaxy Watch 5 új, kiszivárgott promóciós anyagai kiemelik a gyorstöltést és pár más funkciót.
Gyorsabb töltéssel érkezik az új Galaxy Watch5 okosóra

Gyorsabb töltéssel érkezik az új Galaxy Watch5 okosóra

2022.08.03
| GsmArena
Akár duplája is lehet az újonnan érkező Samsung Galaxy Watch5 töltési sebessége.
Olcsóbb lesz a Samsung Galaxy Watch5

Olcsóbb lesz a Samsung Galaxy Watch5

2022.07.24
| GSM Arena
Nem titok, hogy a Samsung egy pár új csúcs okosórán dolgozik – a Galaxy Watch5-ön és a Watch5 Pro-n.
Nézd meg a Samsung Galaxy Watch5 sorozat óráit!

Nézd meg a Samsung Galaxy Watch5 sorozat óráit!

2022.07.08
| GSM Arena
A Samsung általában augusztus elején mutatja be a Galaxy Watch sorozat új tagjait, ez az időpont pedig hamarosan itt van.
Képeken a Samsung megújult órás kezelőfelülete, a One UI Watch 4.5

Képeken a Samsung megújult órás kezelőfelülete, a One UI Watch 4.5

2022.07.04
| GSM Arena
Részletes képernyőképeket kaptunk a Samsung One UI Watch 4.5 felületéről, amelyet gyárilag kapunk az ősszel várható Galaxy Watch5 okosórán.
A Samsung Galaxy Watch5 testhőmérővel rendelkezhet

A Samsung Galaxy Watch5 testhőmérővel rendelkezhet

2022.03.11
| GsmArena
Korábbi pletykák szerint augusztusban mutathatják be a Samsung Galaxy Watch5-öt.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei