Itt a One UI 5 Watch frissítés a Samsung Galaxy Watch4 és Watch5 szériára!

2023.09.06| Android Authority

A Samsung már felhasználók élvezhetik a Wear OS 4-et, míg a Pixel Watch felhasználók továbbra is várakoznak.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Samsung Galaxy Watch4 és a Galaxy Watch4 Classic már megkapta a One UI 5 Watch frissítést, amely a Wear OS 4-en alapul. A szoftver az Egyesült Államokban és több más régióban az okosórák Bluetooth-os verziójára érhető el először. Ez egy vaskos frissítés, amely körülbelül 1,7 GB.

A Samsung megkezdte a Wear OS 4 frissítés kiadását a Galaxy Watch4 és a Galaxy Watch4 Classic készülékekre (valamint a Watch5 szériára). A frissítés a One UI 5 Watch-ot, a Samsung saját skinjét tartalmazza, amely a Google legújabb Wear OS-verzióján alapul. Technikailag tehát a Galaxy Watch4 megelőzte a Pixel Watch-ot, ami a Wear OS 4 frissítést illeti.

A Redditen a felhasználók a Galaxy Watch 4 Bluetooth-os modelljükhöz érkező One UI 5 Watch frissítésről számolnak be. Az órák LTE változatainak frissítést kapó LTE verzióiról nem láttunk bejegyzéseket. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a szoftver a világ több részén is elérhető (a szerkesztőségünkben található Watch4-re még nem érkezet meg), amely egy csomó új funkcióval bővíti a régebbi zászlóshajó Samsung okosórákat.

Itt a One UI 5 Watch frissítés a Samsung Galaxy Watch4 és Watch5 szériára!

One UI 5 Watch a Galaxy Watch4 sorozathoz: új funkciók

A One UI 5 Watch új óralapokat és widgeteket hoz a Galaxy Watch4 sorozathoz. Az új widgetek közé tartozik egy új akkumulátorszint jelző, amellyel a felhasználók gyorsan ellenőrizhetik, hogy mennyi szufla maradt a Galaxy Watch-ban, egy Buds vezérlő csempe, amellyel a felhasználók be- és kikapcsolhatják a 360 hangot, valamint egy időzítő, amellyel a felhasználók gyorsan elindíthatják az időzítőt a dedikált alkalmazás megnyitása nélkül.

Emellett a Galaxy Watch 4 sorozat frissítésével a felhasználók olyan funkciókhoz férhetnek hozzá, mint a személyre szabott pulzusszámzóna, a szabálytalan szívritmusra vonatkozó értesítések, a Track Run, a fejlett alvás-coaching, az automatikus ciklusos edzésfelvételek és más egyéni edzéseszközök.

A Galaxy Watch4 sorozat a bejövő hívások hangerejének szabályozására és némítására is lehetőséget kap. A billentyűzetelérés hívások közben is elérhető lesz. Ezek a funkciók nem voltak elérhetők a One UI 4 Watch-on.

Néhány alapvető Wear OS 4 funkció is érkezik. Például a felhasználók mostantól teljes gyári visszaállítás nélkül is párosíthatják az órát egy új telefonnal.

A One UI 5 Watch frissítését a Galaxy Watch 4 vagy Watch 4 Classic készülékre a Watch beállításai> Watch szoftverfrissítés menüpont alatt töltheti le. A frissítés súlya körülbelül 1,7 GB, így ideális esetben Wi-Fi hálózaton keresztül tölti le. Ne aggódj, ha nem látod azonnal a frissítést. Lehet, hogy ez egy lépcsőzetes bevezetés, és hamarosan meg fogod kapni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokSamsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

2023.08.06
| Telefonguru
A Samsung Galaxy Watch6 az eddigi legkifinomultabb Samsung okosórának tűnik, amely átgondolt dizájnt és wellness-frissítéseket vezet be. Ráadásul a Galaxy Watch6 Classichoz visszatér a rajongók kedvenc fizikai forgó előlapja, de ezúttal karcsúbban.
Hőmérő és WhatsApp érkezik a Galaxy Watch-okra

Hőmérő és WhatsApp érkezik a Galaxy Watch-okra

2023.08.31
| Samsung
A Galaxy Watch szériához készült két új alkalmazásnak köszönhetően a Samsung okosórái még válaszkészebb élményt biztosítanak.
A One UI Watch 5-nek köszönhetően Galaxy Watch 5 jobb lett

A One UI Watch 5-nek köszönhetően Galaxy Watch 5 jobb lett

2023.10.12
| SamMobile
Több mint egy hónappal ezelőtt a Samsung megkezdte One UI Watch5 frissítésének bevezetését a régebbi Wear OS-alapú okosórákon, köztük a Watch4 és a Watch5 sorozaton.
Itt a One UI 5 Watch frissítés a Samsung Galaxy Watch4 és Watch5 szériára!

Itt a One UI 5 Watch frissítés a Samsung Galaxy Watch4 és Watch5 szériára!

2023.09.06
| Android Authority
A Samsung már felhasználók élvezhetik a Wear OS 4-et, míg a Pixel Watch felhasználók továbbra is várakoznak.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei