A közelgő olcsó Galaxy Watch nem Fan Edition készülék lesz

2024.04.09| SamMobile

Valamivel több mint két hónapja találkoztunk egy pletykával, amely szerint a Samsung két régi készüléket kíván újra kiadni 2024-ben. Az egyik a Galaxy Tab S6 Lite (2024), ami már meg is történt. A másik eszköz egy régebbi okosóra volt.

Egy újabb jelentés szerint a Samsung idén olcsóbb Galaxy Watch FE (Fan Edition) okosórát kíván kiadni. Ez azonban nem biztos, hogy teljesen pontos. @MaxJmb on X, egy jó múlttal rendelkező hiteles forrás szerint ez az olcsóbb Samsung okosóra valójában Galaxy Watch4 (2024) néven fog megjelenni.

Okosóra ezek alapján nem csatlakozik az FE családhoz, de feltehetően a Galaxy Watch4 újrakiadása egy pénztárcabarátabb kiadás lesz annak ellenére, hogy nem fogja viselni a Fan Edition nevet.

A közelgő olcsó Galaxy Watch nem Fan Edition készülék lesz

Mit várhatunk egy felfrissített Galaxy Watch-tól?

A Samsung még soha nem adott ki újra okosórát úgy, ahogyan azt állítólag még idén meg akarja tenni. És egyelőre nem ismertek a Galaxy Watch 4 (2024) frissítésének specifikációi.

A Samsung által a régi Galaxy Tab S6 Lite 2024-es újrakiadása érdekében végrehajtott változtatások azonban utalhatnak arra, hogy mit várhatunk a Galaxy Watch4 (2024) frissítésétől. Mégpedig egy másik chipet és egy újabb firmware-t gyárilag. Ez csak feltételezés, mivel még semmit sem erősítettek meg.

Hogy mikor jelenik meg ez a Galaxy Watch4 (2024) frissítés, egyelőre nem tudni. A Galaxy Tab S6 Lite (2024) hírverés nélkül került újbóli kiadásra minden előzmény nélkül, és nincs garancia arra, hogy a Galaxy Watch4 frissítése hivatalosan is megjelenik a közelgő Unpacked eseményen. 

A szerkesztő megjegyzése: Az eredeti Galaxy Watch4 Exynos W920 chipet tartalmaz, míg az újabb Galaxy Watch6 Exynos W930-at. Eközben a közelgő Galaxy Watch7 sorozat a pletykák szerint egy új Exynos W940 SoC-t mutat be, ami azt jelentheti, hogy a Watch4 (2024) a W930-on fog működni.

A Watch4 újrakiadása az újabb One UI Watch 5 szoftvert is jelenti, és jobb firmware-támogatást kínál a jövőbeli kiadásokhoz.

 

 



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei