Írd fel a naptárba: szeptember 29!

2015.09.21| GSM Arena

A keresőóriás jövő kedden, szeptember 29-én rántja le a leplet végre az új Android 6.0 Marshmallow rendszerről és az új Nexus modellekről.

A Google hétvégén kiküldte a hivatalos meghívókat az eseményre, ahol „több, ízletes újdonságot és még többet” is megismerhetnek majd az újságírók. Bár név szerint nem említi a meghívó, teljesen egyértelmű, hogy a Google mobil operációs rendszerének legújabb változatára gondolnak, a Marshmallow, avagy mályvacukor nevű édességre. Emellett várjuk az új Nexus okostelefonokat és tabletet, valamint a Chromecast család új tagjait is. A hírek szerint az egyik Nexus okostelefont az LG, míg a másikat a Huawei gyártja. A kisebb Google Nexus 5X nevet, míg a phablet méretű Google Nexus 6P nevet kap várhatóan. Az 5x-be a pletykák szerint Qualcomm Snapdragon 808 processzor, 2 gigabájt RAM, valamint egy 5.2 colos, full HD felbontású kijelző kerül, de nem marad ki a 12.3 megapixeles kamera és a mára már kötelezővé vált ujjlenyomat-olvasó sem.

Ami a Nexus 6P-t illeti, Qualcomm Snapdragon 810 chipset, 3 gigabájt RAM, 5.7 col képátlójú és QHD felbontású megjelenítő várható a méretesmobil esetében, ezeket egészíti ki a 24 gigabájt tárhely, a 12 megapixeles kamera, amely a 4K videórögzítést is támgoatja és a 8 megapixeles szelfi kamera, valamint a mindkét telefonon debütáló Android 6.0 Marshmallow rendszer. A Google Nexus 6 lesz a Huawei első Nexus készüléke, így igen nagy az elvárás felé. Tehát akkor szeptember 29. San Francisco!



 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.