Így néznek ki az új Nexusok!

2016.07.06| Phone Arena

A tajvani gyártó által készített idei Nexus okostelefonokról kaptunk egy fotót!

Az előd Nexus 6P és a Nexus 5X sikerén felbuzdulva hamarosan érkezik két új Nexus telefon a családba. Ezek jelenleg Sailfish és Marlin kódnéven futnak, különlegességük, hogy ezúttal mindkettőt egy gyártó, a HTC készíti, nem pedig különböző gyártóktól érkezik a két modell. Az egyik Nexus 5, míg a másik 5.5 colos kijelzővel készül, hogy mindenki megtalálja a magának való méretet, ráadásul a két telefon rendkívül hasonlít majd egymásra. Ezúttal az Android Police adott ki egy – természetesen nem hivatalos – render képet, amin állítólag a Nexus 2016 család látható.

Így néznek ki az új Nexusok!

Ha igaznak bizonyul az információ, akkor a következő Nexusok hajlított sarkokat kapnak és kinézetre egyáltalán nem hajaznak a HTC-től megszokott formákra. Az előlap átlagos, a hátlapon pedig egy kör alakú ujjlenyomat-olvasót találunk, ez utóbbi hasonlít a Nexus 6P és Nexus 5X-nél megismert változatra. A végső készülékeken nem lesz HTC logo az alumínium burkolaton. Sajnos egyelőre nem tudni, mikor mutatja be a Google a két új Nexust, de a szakértők szeptemberre teszik az időpontot.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei