Drágább lesz a két új Nexus mint az elődök

2016.09.05| GSM Arena
Címkék:

Nexus

,

Sailfish

,

Marlin

,

árak


Bár a Google Nexus referenciamobiljai mindig is híresen jó áron jelentek meg, az utóbbi évben ez az állítás egyre kevésbé lett igaz.

Anno a Google Nexus 4 és a Nexus 5 még 300 dollárért elérhető volt, azonban a hamarosan megjelenő Sailfish és Marlin készülékek akár a duplájában is kerülhetnek. A két új mobil ugyanis prémium modell lesz és drága. A hivatalos bemutatóig még egy hónap van hátra, így addig maradnak a találgatások. A HTC által készített Sailfish 5 colos, full HD felbontású kijelzővel, Snapdragon 820 processzorral, 13 megapixeles kamerával és 32 gigabájt belső tárhellyel jelenik meg, mindezért 450 dollárt kérhetnek el. Ez jóval több mint az előd Nexus 5X a maga 380 dolláros árával.

Drágább lesz a két új Nexus mint az elődök

A HTC Marlin 5.5 colos, QHD felbontású megjelenítőt kaphat, a chipset, kamera és tárhely megegyezik. Az egyelőre nem egyértelmű, hogy elérhető lesz-e nagyobb memóriával is a két modell vagy sem. Az összehasonlítás végett: az előd Nexus 6P 500 dollárba került, a Marlinért pedig várhatóan 600 dollárt kérnek el szeptember végén, október elején. Az európai árakat még várjuk.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei