Újabb Google Nexus Sailfish fotók

2016.08.16| Phone Arena
Címkék:

Sailfish

,

Marlin

,

Nexus


Bár még egy-két hónap elválaszt bennünket a Google új Nexus mobiljainak hivatalos bejelentésétõl, érkeznek az újabb fotók és információk.

A Sailfish és Marlin fejlesztési néven futó két telefont a HTC készíti és számos ponton egyezik a tudásuk, így például a megjelenés. Az Android Police több fotót is kiszivárogtatott a Sailfishrõl, amely a két modell közül a kisebbik, öt colos megjelenítõje full HD felbontást kap. A friss képek abszolút megegyeznek a már látott fotókon szereplõ telefonnal, így biztosra vehetõ, hogy nem a megszokott dizájnt kapjuk. A Sailfish kéttónusú, fekete és szürke árnyalatokban látható, a hátlapján a kamera alatt pedig a mára már szinte kötelezõ elemû ujjlenyomat-olvasó figyelhetõ meg. A pletykák szerint a kisebbik készülék mûanyagból készül, ám az Android Police értesülései szerint ez és a Marlin is fémbõl lesz, esetleg némi üveggel ellátva.

Újabb Google Nexus Sailfish fotók

A Google Nexus Sailfish és a Marlin is Android 7.0 Nougat rendszert futtat majd gyárilag, méghozzá a Qualcomm Snapdragon 820 processzorral, 4 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájt tárhellyel. A Sailfish a már említett öt colos, 1080p felbontású kijelzõt kapja, míg a Marlinba egy 5.5 colos, QHD felbontású panel kerül, valamint ezzel együtt egy nagyobb kapacitású akkumulátor.

Újabb Google Nexus Sailfish fotókA cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei