Újabb Google Nexus Sailfish fotók

2016.08.16| Phone Arena
Címkék:

Sailfish

,

Marlin

,

Nexus


Bár még egy-két hónap elválaszt bennünket a Google új Nexus mobiljainak hivatalos bejelentésétõl, érkeznek az újabb fotók és információk.

A Sailfish és Marlin fejlesztési néven futó két telefont a HTC készíti és számos ponton egyezik a tudásuk, így például a megjelenés. Az Android Police több fotót is kiszivárogtatott a Sailfishrõl, amely a két modell közül a kisebbik, öt colos megjelenítõje full HD felbontást kap. A friss képek abszolút megegyeznek a már látott fotókon szereplõ telefonnal, így biztosra vehetõ, hogy nem a megszokott dizájnt kapjuk. A Sailfish kéttónusú, fekete és szürke árnyalatokban látható, a hátlapján a kamera alatt pedig a mára már szinte kötelezõ elemû ujjlenyomat-olvasó figyelhetõ meg. A pletykák szerint a kisebbik készülék mûanyagból készül, ám az Android Police értesülései szerint ez és a Marlin is fémbõl lesz, esetleg némi üveggel ellátva.

Újabb Google Nexus Sailfish fotók

A Google Nexus Sailfish és a Marlin is Android 7.0 Nougat rendszert futtat majd gyárilag, méghozzá a Qualcomm Snapdragon 820 processzorral, 4 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájt tárhellyel. A Sailfish a már említett öt colos, 1080p felbontású kijelzõt kapja, míg a Marlinba egy 5.5 colos, QHD felbontású panel kerül, valamint ezzel együtt egy nagyobb kapacitású akkumulátor.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Újabb Google Nexus Sailfish fotókA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokGoogle Nexus S ár és döbbenet

Google Nexus S ár és döbbenet

2010.12.21
Kiderült, mennyibe kerül a nagyobbik dél-koreai gyártó elsõ Android 2.3 Gingerbread mobilja kártyafüggetlenül és elõfizetéssel.
Samsung Galaxy S2 Super AMOLED megjelenítõvel

Samsung Galaxy S2 Super AMOLED megjelenítõvel

2011.01.13
A nagyobbik dél-koreai gyártó jövõre több mint hatvanmillió okostelefont tervez értékesíteni és ezt a számot többek között a nagy sikerû Samsung Galaxy S utódjával tervezi elérni.
Fotókon a Google Nexus S4

Fotókon a Google Nexus S4

2013.05.17
| Engadget
A Google I/O-n debütált Samsung Galaxy S4 gyári változata, amelyből minden Samsungos program hiányzik, fotókon mutatkozott be.
7 percben minden fontos a Pixel 2-ről

7 percben minden fontos a Pixel 2-ről

2017.10.06
| Phone Arena
A Google Pixel 2 és a Google Pixel 2 XL megjelentek és számos új, különleges funkciót is hoztak.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei