Ezért nem bővíthető a Samsung Galaxy S6 család

2016.03.02| Phone Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó szóvivõje egy interjúban árulta el hivatalosan, miért is nem bõvíthetõ a hamarosan érkezõ csúcsmodellek két elõdje.

A Samsung Galaxy S7 és Samsung Galaxy S7 edge március 11-tõl megvásárolható, olyan funkciót hoztak magukkal, melyek hiányoztak az elõd modellekbõl, a Samsung Galaxy S6-okból, ez pedig a bõvíthetõség. Emlékezzünk csak a tavalyi bemutatóra, ahol végre a Samsung leváltotta a mûanyagot fémre és üvegre és teljesen új alapokra helyezte a Galaxy termékcsaládot. Egyetlen dologban hagyták cserben a rajongókat, ez pedig a microSD bõvíthetõség hiánya volt; a nem cserélhetõ akkumulátor mellett, tegyük hozzá. A Samsung Galaxy S7 két tagja visszahozta a microSD bõvíthetõséget, ráadásul akár két terabájtos kártyákat is le tudnak kezelni, ez a 4K videorögzítéshez fontos, hiszen a nagyfelbontású klipek igencsak zabálják a tárhelyet. Kyle Brown, a Samsung technológia és tartalom menedzsere a TechRadarnak adott interjújában elárulta a prózaian egyszerû okot, amiért nem bõvíthetõ a Galaxy S6 család, túl lassúak lettek volna.

Ezért nem bővíthető a Samsung Galaxy S6 család

A rajongók minden bizonnyal emlékeznek, hogy a gyártó a szupergyors UFS 2.0 tárhelyet használta a Galaxy S6-okhoz, amely háromszor gyorsabb a hagyományos eMMC 5.0 megoldásnál. A microSD-n tárolt adatokat túl lassan olvasta volna be a telefon a kártya miatt. Tekintve, hogy a Galaxy S7 család csak az S6-ok ráncfelvarrásai, így a cég úgy döntött, hogy ötvözi a két széria legjobb tudását, így kerülhetett vissza a bõvíthetõség a specifikációba. Kyle egyben megemlítette, hogy ennek örültek a legjobban a rajongók a visszajelzések alapján, még a vízálló burkolatnál is nagyobb sikert kapott a microSD.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei