LG G4 tulajdonosok: megérkezett a Marshmallow Európába!

2015.11.30| Phone Arena

Arról már írtunk, hogy a kisebbik dél-koreai gyártó csúcsmobiljához a cég hazájában kiadta tesztelésre az Android 6.0 Marshmallow rendszert, most pedig már meg is érkezett az európai vásárlókhoz is a frissített OS.

A Google nyílt forráskódú mobil operációs rendszerének legújabb változata letölthetõ az LG G4 tulajdonosok számára és jó hír, hogy komoly problémák nincsenek a rendszerrel és a készülékkel együtt. A frissítés nem érhetõ el OTA módon, így mindenképp szükség lesz az LG Bride használatára. Ez annyit tesz, hogy a telefont szinkronizálni kell számítógéppel ahhoz, hogy letölthetõ legyen a már elérhetõ frissítés, ráadásul ez 1.55 gigabájt méretû. Egy Reddit felhasználó elárulta, jelenleg a portugál, lengyel, román, német, török, brit, horváth, svájci és persze a magyar felhasználók örülhetnek az újdonságnak.

Az Android 6.0 Marshmallow rendszer olyan új funkciókat biztosít a frissítés után mint például a gyári Doze akkumulátor-kímélés, a Knock Code továbbfejlesztett, akár hat koppintást is lekezelõ verziója. A kezelõfelület újdonsága az Allow Peeking, mely lehetõvé teszi elolvasni az üzeneteket anélkül, hogy le kellene húzni az értesítési sávot és megnyitni az adott programot, amely az értesítést küldte.További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei