Android 6.0 Marshmallow: október 5-től letölthető

2015.09.29| Android Police

A Google órákon belül megtartja hivatalos sajtótájékoztatóját, ahol többek között az Android legújabb operációs rendszere is megjelenik, a 6.0 Marshmallow.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A kanadai Bell szolgáltatónak köszönhetően tudtuk meg pár napja, hogy az Android 6.0 Marshmallow október 5-től lesz elérhető világszerte a támogatott Google referencia készülékein, az Android Police pedig annak is utánajárt, hogy pontosan mely készülékek élvezhetik első körben az új rendszer előnyeit. Így kiderült, hogy a Google Nexus 5, a Google Nexus 6, a Google Nexus 7 (2013), valamint a Google Nexus 9 tablet egyaránt megkapják az update-et október ötödik napján, egészen pontosan akkor kezdik a kiadást, így nem minden országban lesz letölthető az új OS aznap. Azok, akik nem bírják kivárni az OTA frissítés, azok letölthetik majd zip fájlként a frissítést és végigcsinálhatják a manuális megoldást. Ez utóbbit azonban csak a flashelésben gyakorlottak számára ajánlhatjuk.

Android 6.0 Marshmallow: október 5-től letölthető

Az Android Police arra is kitért, hogy a Marshmallow rendszer nem lesz elérhető Google Nexus 4 telefonra, Google Nexus 7 82012), valamint Google Nexus 10 táblagépekre, ezen készülékeknek az Lollipop volt az utolsó hivatalos támogatott szoftver. A ti telefonotok támogatni fogja az új OS-t?A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei