Marshmallow az LG V10-re

2016.03.11| Phone Arena
Címkék:

LG V10

,

update

,

Marshmallow


Már itthon is sokakat érinthet a jó hír, hogy a kisebbik dél-koreai gyártó tegnap délután elkezdte kiadni a nemzetközi modellekre az Android 6.0 Marshmallow frissítést.

Hosszabb várakozás után tölthetik le végre a nemzetközi modellekre a készülékek tulajdonosai a legújabb operációs rendszert a telefonokra. A gyártó az LV V10-re már elérhetővé tette az Android 6.0.1 Marshmallow frissítést és a friss hírek szerint a nemzetközi modellek is megkapják napokon belül. Az update 850 megabájt méretű és V20b szoftver verziót hoz, MRA58K builddel, valamint a Marshmallow-val együtt járó Doze módot, Direct Share-t, új engedélyezéseket, új csendes módot, valamint a gyártó által kifejlesztett QMemo+ és Capture+ alkalmazásokat, míg az eddig LG Bride néven ismert app LG AirDrive néven lesz kereshető. Szintén újdonság, hogy a Knock Code immár hat koppintást kér legalább és ehhez három sarkot kell érinteni, így bonyolultabb mintázatot lehet elérni, így pedig nő a biztonság. Az LG V10 előtt frissült az LG G4, az LG G3, valamint az LG G Stylo. Elsőként a török vásárlók örülhetnek majd a frissítésnek.

Marshmallow az LG V10-reTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei