Tényleg itt van: Marshmallow a G3-ra!

2016.01.04| GSM Arena
Címkék:

LG G3

,

Marshmallow

,

update


Bár karácsonykor kaptunk egy hírt, miszerint Lengyelországban elérhető az LG G3 mobilra az Android 6.0 Marshmallow update, az kacsának bizonyult. Egészen eddig.

Ugyanis immár a lengyel LG is megerősítette Facebook oldalán a jó hírt, az országban valóban útjára indították az update-et, elsőként természetesen a gyárilag kártyafüggetlen készülékekre érkezik ez meg. Az LG sűrűn használja a lengyel rajongótábort egy-egy új verziószámú OS tesztelésére a hivatalos kiadás előtt. Még novemberben arról szóltak a hírek, hogy a frissítés várhatóan december 16-18. között érkezik, ám erre nem került sor, na nem mintha ez a pár nap sokat számítana.

Sajnos a legtöbb okostelefon gyártó hírhedt arról, hogy készülékeit egyáltalán nem vagy csak hatalmas késésekkel frissítik, annak ellenére sem, hogy a hardver egyértelműen abszolút erős ahhoz, hogy megbirkózzon az újabb Android OS-sel. Úgy tűnik, ahogy egyre élesebb a verseny és telítettebb a piac, a gyártók egyre inkább pozitív benyomást szeretnének tenni vásárlóikra, amihez hozzátartozik a rendszeres frissítés is, így láncolnák magukhoz az embereket. Jó látni, hogy az LG G2 megkapta anno az Android 5 Lollipop OS-ét, míg az LG G3 Android 4.4.2 KitKat-ről indult, jelenleg 5.1 Lollipop rendszert futtat, ám érkezik a Marshmallow. Ezen kívül kifejezetten szimpatikus, hogy az olyan olcsó készülék, mint az LG G Stylo is megkapta az Android 6.0 rendszert, elvégre nem csak a felsőkategóriás csúcsmobilok léteznek.

Tényleg itt van: Marshmallow a G3-ra!

A Sony szintén szeretné megmutatni a felhasználóknak a támogatást, többek között a hivatalos frissítésekkel, másrészt az AOSP for Xperia programmal, amely egyszerűbbé teszi a custom ROM-ok készítését. A Samsung is belátja talán a támogatás fontosságát, hiszen nemrég láthattuk a Samsung Galaxy Note 4 első Marshmallow buildjeit, amely a 2015-ös TouchWiz-t hozza el a készülékek tulajdonosai számára. Egy kissé azonban negatív, hogy a Marshmallow-t májusban mutatták be, októberben jelent meg hivatalosan és még mindig csak néhány készülékre telepíthető.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei