Tényleg itt van: Marshmallow a G3-ra!

2016.01.04| GSM Arena
Címkék:

LG G3

,

Marshmallow

,

update


Bár karácsonykor kaptunk egy hírt, miszerint Lengyelországban elérhető az LG G3 mobilra az Android 6.0 Marshmallow update, az kacsának bizonyult. Egészen eddig.

Ugyanis immár a lengyel LG is megerősítette Facebook oldalán a jó hírt, az országban valóban útjára indították az update-et, elsőként természetesen a gyárilag kártyafüggetlen készülékekre érkezik ez meg. Az LG sűrűn használja a lengyel rajongótábort egy-egy új verziószámú OS tesztelésére a hivatalos kiadás előtt. Még novemberben arról szóltak a hírek, hogy a frissítés várhatóan december 16-18. között érkezik, ám erre nem került sor, na nem mintha ez a pár nap sokat számítana.

Sajnos a legtöbb okostelefon gyártó hírhedt arról, hogy készülékeit egyáltalán nem vagy csak hatalmas késésekkel frissítik, annak ellenére sem, hogy a hardver egyértelműen abszolút erős ahhoz, hogy megbirkózzon az újabb Android OS-sel. Úgy tűnik, ahogy egyre élesebb a verseny és telítettebb a piac, a gyártók egyre inkább pozitív benyomást szeretnének tenni vásárlóikra, amihez hozzátartozik a rendszeres frissítés is, így láncolnák magukhoz az embereket. Jó látni, hogy az LG G2 megkapta anno az Android 5 Lollipop OS-ét, míg az LG G3 Android 4.4.2 KitKat-ről indult, jelenleg 5.1 Lollipop rendszert futtat, ám érkezik a Marshmallow. Ezen kívül kifejezetten szimpatikus, hogy az olyan olcsó készülék, mint az LG G Stylo is megkapta az Android 6.0 rendszert, elvégre nem csak a felsőkategóriás csúcsmobilok léteznek.

Tényleg itt van: Marshmallow a G3-ra!

A Sony szintén szeretné megmutatni a felhasználóknak a támogatást, többek között a hivatalos frissítésekkel, másrészt az AOSP for Xperia programmal, amely egyszerűbbé teszi a custom ROM-ok készítését. A Samsung is belátja talán a támogatás fontosságát, hiszen nemrég láthattuk a Samsung Galaxy Note 4 első Marshmallow buildjeit, amely a 2015-ös TouchWiz-t hozza el a készülékek tulajdonosai számára. Egy kissé azonban negatív, hogy a Marshmallow-t májusban mutatták be, októberben jelent meg hivatalosan és még mindig csak néhány készülékre telepíthető.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei