Tényleg itt van: Marshmallow a G3-ra!

2016.01.04| GSM Arena
Címkék:

LG G3

,

Marshmallow

,

update


Bár karácsonykor kaptunk egy hírt, miszerint Lengyelországban elérhető az LG G3 mobilra az Android 6.0 Marshmallow update, az kacsának bizonyult. Egészen eddig.

Ugyanis immár a lengyel LG is megerősítette Facebook oldalán a jó hírt, az országban valóban útjára indították az update-et, elsőként természetesen a gyárilag kártyafüggetlen készülékekre érkezik ez meg. Az LG sűrűn használja a lengyel rajongótábort egy-egy új verziószámú OS tesztelésére a hivatalos kiadás előtt. Még novemberben arról szóltak a hírek, hogy a frissítés várhatóan december 16-18. között érkezik, ám erre nem került sor, na nem mintha ez a pár nap sokat számítana.

Sajnos a legtöbb okostelefon gyártó hírhedt arról, hogy készülékeit egyáltalán nem vagy csak hatalmas késésekkel frissítik, annak ellenére sem, hogy a hardver egyértelműen abszolút erős ahhoz, hogy megbirkózzon az újabb Android OS-sel. Úgy tűnik, ahogy egyre élesebb a verseny és telítettebb a piac, a gyártók egyre inkább pozitív benyomást szeretnének tenni vásárlóikra, amihez hozzátartozik a rendszeres frissítés is, így láncolnák magukhoz az embereket. Jó látni, hogy az LG G2 megkapta anno az Android 5 Lollipop OS-ét, míg az LG G3 Android 4.4.2 KitKat-ről indult, jelenleg 5.1 Lollipop rendszert futtat, ám érkezik a Marshmallow. Ezen kívül kifejezetten szimpatikus, hogy az olyan olcsó készülék, mint az LG G Stylo is megkapta az Android 6.0 rendszert, elvégre nem csak a felsőkategóriás csúcsmobilok léteznek.

Tényleg itt van: Marshmallow a G3-ra!

A Sony szintén szeretné megmutatni a felhasználóknak a támogatást, többek között a hivatalos frissítésekkel, másrészt az AOSP for Xperia programmal, amely egyszerűbbé teszi a custom ROM-ok készítését. A Samsung is belátja talán a támogatás fontosságát, hiszen nemrég láthattuk a Samsung Galaxy Note 4 első Marshmallow buildjeit, amely a 2015-ös TouchWiz-t hozza el a készülékek tulajdonosai számára. Egy kissé azonban negatív, hogy a Marshmallow-t májusban mutatták be, októberben jelent meg hivatalosan és még mindig csak néhány készülékre telepíthető.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei