Decemberre itt az LG G3 Marshmallow frissítése

2015.11.18| Phone Arena
Címkék:

LG G3

,

LG G4

,

Marshmallow


Alig pár hete, hogy az LG G4 modellre a gyártó kiadta Lengyelországban az Android 6.0 Marshmallow frissítést, hamarosan a régebbi készülékek is követik.

Nem titok, hogy már tavaly, az LG G3 piacra kerülése óta Lengyelország kapja meg először az új rendszerfrissítéseket Európában tesztelésre, tehát a G4 esetében is a lengyel változat után mindössze pár hétre lesz szükség, hogy a magyar felhasználók is megkaphassák az új OS-t. A friss hírek szerint az LG G3-ra a Marshmallow rendszer december 16-18. között érkezik.

Úgy híresztelik, hogy az új Android rendszer alig különbözik majd az LG G4-ben megismert felülettől, rossz hír pedig, hogy alig egy hónappal a várt megjelenés előtt több probléma is felmerült az implementálás során, így az optimalizáció még nem áll a helyzet magaslatán. A rajongóknak és vékonyabb pénztárcával rendelkezőknek jó hír, hogy az LG G3 bár tavalyi modell, valójában a mai napig megállja a helyét a piacon és tekintve, hogy már vannak újabb és jobb készülékek, számos helyen akciósan hozzá lehet jutni egy valóban nagyszerű készülékhez, amelyhez érkezőben a legújabb operációs rendszer. Jó ajánlat lehet karácsonyra.További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei