A világon elsőként az LG G4 frissül az új OS-re

2015.10.16| Xperia Blog

A kisebbik dél-koreai gyártó tegnap bejelentette, hogy hivatalosan az LG G4 lesz az első olyan okostelefon, amely megkapja az Android 6.0 Marshmallow rendszert úgy, hogy nem a Nexus család tagja.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Elsőként a lengyel felhasználók kapják meg az Android M frissítést, méghozzá jövő héten, őket követi Európa több országa, majd Ázsia és az Egyesült Államok. Az Android rendszer legújabb frissítése olyan újdonságokat tartalmaz, mint a programonkénti értesítési beállítások, csendes mód, rezgő és hangos, valamint Ne zavarj mód, amely minden hangot és értesítést kikapcsol, de meg kell említeni a Doze Mode-ot is, ez minden háttérben futó alkalmazást bezár igény szerint, a kisebb akkumulátor-fogyasztás érdekében. Chris Yie elárulta, rendkívül büszkék arra, hogy a világon minden konkurenst beelőzhetnek az új OS-sel, ezt pedig a Google-lel való szoros együttműködésnek és jó viszonynak köszönhetik. Hozzátette, bár a gyorsaság nem mindig helyes mutatója egy szolgáltatásnak, azért remélik, hogy az LG G4 tulajdonosok kedvében járhatnak. Arra vonatozóan később ad információt a vállalat, hogy az Android M frissítés mikor lesz elérhető más modellekre.

A világon elsőként az LG G4 frissül az új OS-re

A Sony már megerősítette a Marshmallow rendszert támogató készülékek listáját, így biztos, hogy fejlesztés alatt áll a Sony Xperia Z szériára, kivéve a Sony Xperia Z1, a Sony Xperia Z1 Compact, a Sony Xperia Z Ultra, valamint a régebbi Z családtagok. Azok a középkategóriás Sony mobilok is megkapják majd az új OS-t, amelyek idén jelentek meg. Sajnos egyelőre nem tudni, a japán gyártó mikor tervezi a frissítések kiadását.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei