MIUI 9: osztott kijelzővel, gyorsabban

2017.07.27| Phone Arena
Címkék:

Xiaomi

,

MIUI

,

MIUI 9

,

launcher


A Xiaomi bejelentette a MIUI 9 kezelőfelületet és nem aprózta el az új funkciók számát.

A kínai gyártó kezelőfelület hivatalosan is elérte a kilencedik változatot és ez nem csak megjelenésbeli módosítást jelent. Beépített képkereső, virtuális Smart asszisztens, smart app launcher gazdagítja a tudást. A legfontosabb fejlesztés azonban mégis a felhasználók számára láthatatlan, a launcher maga lesz gyorsabb, köszönhetően a jobb optimalizálásnak és az alkalmazások gyorsabb betöltésének, az új fájlrendszernek és továbbfejlesztett cache menedzsmentnek. A képkereső hasonlóan működik, mint a Google Photos, képes keresni embert, helyet, eseményt, dokumentumot vagy screenshotot is kulcsszavak alapján.

MIUI 9: osztott kijelzővel, gyorsabban

A Smart asszisztens is képes erre, ám pluszban szövegben, fájlokban is képes keresni, igaz, a Sirivel vagy a Google saját asszisztensével nem veszi fel a versenyt tudásban. A smart launcher folyamatosan tanul, így egyre jobb találati aránnyal lesz képes a képernyőn látható tartalom alapján releváns alkalmazást ajánlani, például telefonszám esetén felajánlja az azonnali hívás lehetőségét minden olyan programmal, amellyel hívást lehet bonyolítani.

MIUI 9: osztott kijelzővel, gyorsabban

Új lett a záróképernyő interfész is, jobbra suhintva számos gyorshívó bukkan fel, például a Mi Pay, a Mi Home, a Mi Remote és egyéb hasznos lehetőségekhez, ráadásul ezek a parancsikonok személyre szabhatók. Az egyik legjobb az osztott nézetű multitasking megjelenése, ezt a Xiaomi Mi Pad 3 tablet tesztünkben nagyon hiányoltuk és tessék, máris érkezik a megoldás rá! A vájtfülűek számára jó hír a zenei fejlesztés, ugyanis az audio kalibrációs algoritmus teljesen új, így minőségibb zenei élmény várható headseten és hangszórón hallgatva egyaránt.

MIUI 9: osztott kijelzővel, gyorsabban

MIUI 9: osztott kijelzővel, gyorsabban

MIUI 9: osztott kijelzővel, gyorsabban

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei