Samsungos vagy? Azt hiszed, jön az Android 6?

2015.08.24| BGR

Az Anroid 6.0 Marshmallow hónapokon belül debütál és máris a legtöbben arra kíváncsiak, mikor kapja meg a saját mobiljuk a friss rendszert.

Az Anroid 6.0 Marshmallow hónapokon belül debütál és máris a legtöbben arra kíváncsiak, mikor kapja meg a saját mobiljuk a friss rendszert. Sajnos azt kell mondanunk, hogy leginkább sok-sok szerencse kell majd az update-hez, hiszen első körben nyilván csak a Nexus modellekhez lesz letölthető – illetve a rendszerrel együtt debütáló telefonok és tablet eleve ezzel felszerelt lesz. A Google közben azon dolgozik, hogy minél több frissítést kapjanak a régebbi készülékek is, ám itt már nem rajta, hanem a gyártókon és a szolgáltatókon is múlik a dolog. Az biztos, hogy a Samsung is elhozza az Android 6.0 Marshmallow OS-t készülékeire és már azt is tudni, melyekre. A Samsung Galaxy S6, a Samsung Galaxy S6 edge és a Samsung Galaxy Note 5 már jövő év elején frissíthetők lesznek.

Samsungos vagy? Azt hiszed, jön az Android 6?

Ez azonban csak három, hihetetlenül drága modell, mi a helyzet a többivel? Bár a gyártó hivatalos listát egyelőre nem adott ki – ez később várható – a YouMobile belsős informátorra hivatkozva úgy tudja, hogy az Android 6.0 elérhető lesz a Samsung Galaxy S6 Duos, a Samsung Galaxy S6 edge+, a Samsung Galaxy Note 4, a Samsung Galaxy Note 4 Duos, a Samsung Galaxy Alpha, valamint a Samsung Galaxy Tab A készülékekre biztosan. Ez már csak azért is jó hírnek tűnik, mivel a Note 4 a Samsung mostoha gyermeke, még mindig egy régi verzión áll, a tavalyi csúcsmobilt egyszerűen nem akarja frissíteni a cég. Lássuk, mit is várhatunk az új rendszertől jövőre.

Samsungos vagy? Azt hiszed, jön az Android 6?Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei