Fotók bizonyítják a Marshmallow érkezését

2016.02.11| SamMobile

Ezúttal a Samsung Galaxy Note 5-rõl láthatunk számos képernyõmentést, amely megmutatja, hogy is néz majd ki Android 6.0 Marshmallow frissítés után a rendszer.

A cég fejlesztõ csoportja azon dolgozik, hogy mihamarabb kiadhassa minden érintett Samsung Galaxy S6 edge+, valamint a Samsung Galaxy Note 5 modellre az új rendszert, elsõként a Samsung Galaxy S6 és az S6 edge kapják meg. A gyorsabb tesztelés miatt már béta tesztelõ vásárlókat is bevontak a feladatba. Azt egyelõre nem tudni, hogy a képeken látottak egy béta szoftver vagy már a végleges változat, tehát a hivatalos megjelenéskor lehetnek eltérések a fotókhoz képest. A közvélemény erõsen megoszlik a kék-fehér témával kapcsolatban az állapotjelzõ részen.

Fotók bizonyítják a Marshmallow érkezését

Többek szerint frissítés után a Note 5 sokkal gördülékenyebb, bár erre már az Android 5.1.1-nél sem volt gond. A legfontosabb kérdés azonban még mindig az, hogy pontosan mikor jelenik meg végre az új OS.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei