Elképesztő: a legendás, hat éves telefonra érkezett Android 6.0!

2015.12.07| GSM Arena

A tajvani gyártó anno hatalmas sikerű készülékére, a HTC HD2-re megérkezett a természetesen nem hivatalos, de mégis elérhető Android Marshmallow portolás.

A HTC HD2 még 2009-ben került piacra, de már évekkel ezelőtt legendássá vált, hiszen akkor fejlesztői közösség van még ma is mögötte, hogy hat év után sincs olyan rendszer, amelyet ne lehetne rajta szinte teljesen hibátlanul működtetni. A HD2 gyárilag még ráadásul Windows Mobile 6.5 rendszerrel érkezett, ám láthattunk már rajta az évek során Windows Phone 7, MeeGo, valamint sok Android verziót is. Ezúttal pedig a legújabbat, az Android 6.0 Marshmallowt kapta meg. Persze nem lenne tisztességes elvárni, hogy egy hatéves hardveren hibátlanul fusson az új rendszer, így persze ez a legelső port még tele van hibákkal és nem működő funkciókkal, tehát jelenleg csak a kijelző, a Wi-Fi és az audio rész hibátlan. Akinek otthon még megbújik egy működő HTC HD2 a fiókjában, az erről a linkről tekintheti meg, hogyan lehet telepíteni a Marshmallow OS-t.

Elképesztő: a legendás, hat éves telefonra érkezett Android 6.0!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei