Android M hirek és információk

A világon elsőként az LG G4 frissül az új OS-re

A világon elsőként az LG G4 frissül az új OS-re

2015.10.16
| Xperia Blog
A kisebbik dél-koreai gyártó tegnap bejelentette, hogy hivatalosan az LG G4 lesz az első olyan okostelefon, amely megkapja az Android 6.0 Marshmallow rendszert úgy, hogy nem a Nexus család tagja.
Ezekért a funkciókért várhatjuk az Android 6-ot

Ezekért a funkciókért várhatjuk az Android 6-ot

2015.09.11
| Phone Arena
Idén õsszel érkezik az Android 6.0 Marsmallow rendszer, amely több új funkciót is hoz. Lássuk, miket várhatunk az új OS-sel!
Samsungos vagy? Azt hiszed, jön az Android 6?

Samsungos vagy? Azt hiszed, jön az Android 6?

2015.08.24
| BGR
Az Anroid 6.0 Marshmallow hónapokon belül debütál és máris a legtöbben arra kíváncsiak, mikor kapja meg a saját mobiljuk a friss rendszert.
Szerinted mi lesz az Android M neve?

Szerinted mi lesz az Android M neve?

2015.08.17
| Xperia Blog
A keresőóriás újfent borzolja a kedélyeket az új Android operációs rendszer nevével kapcsolatban és a rajongókat kérdezi, mi lehet a neve az OS-nek.
Az Android Pay is a MasterCard-ot használja

Az Android Pay is a MasterCard-ot használja

2015.06.03
| Mastercard
A MasterCard rendszerére épül a Google új mobilfizetési szolgáltatása, az Android Pay.
Android M: még jobb lesz, mint volt!

Android M: még jobb lesz, mint volt!

2015.05.29
| Phone Arena
A keresőóriás tegnap a Google I/O rendezvényen hivatalosan is bemutatta az Android M-et, a mobil operációs rendszer legújabb verzióját.
Android M: RAM és akku optimalizáció

Android M: RAM és akku optimalizáció

2015.05.27
| Android Police
A friss hírek szerint a hamarosan bemutatásra kerülõ Android M két fõ újdonsága a jobb memória és akkumulátor üzemidõ optimalizálása lesz.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei