LG G4: megjelenés áprilisban, fotók most

2015.03.31| BGR
Címkék:

LG G4

,

LG G3


A friss hírek szerint csak bõ egy hónap múlva, április végén jelenik meg a kisebbik dél-koreai gyártó idei csúcsmodellje, az LG G4.

A friss hírek szerint csak bõ egy hónap múlva, április végén jelenik meg a kisebbik dél-koreai gyártó idei csúcsmodellje, az LG G4. Ez nem jelent mást, mint hogy heteken belül meg kell, hogy tartsa a cég a bemutató sajtótájékoztatót. Tavaly az LG G3 májusban debütált és júniusban már kapható volt a boltokban, így azzal nem vádolható a gyártó, hogy lassú lenne. Ezzel együtt nagyon is tudja az LG, hogy mekkora nyomás van a vállán a Samsung részérõl a Galaxy S6 és S6 edge miatt, amelyek április közepén kerülnek a boltokba. Reméljük, idén az LG nem csúszik el a megjelenéssel úgy, mint az LG G2-vel két éve. A gyártó egy év alatt mintegy 15 millió LG G4-et szeretne eladni, ebbõl 9.2 milliót még az idén. Ha ez összejön, jobban teljesít majd a G4, mint a G3.

LG G4: megjelenés áprilisban, fotók mostTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei