A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01| TomTop

A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!

A Xiaomi Mi Band termékcsaládja kétségtelenül az egyik legsikeresebb a fitneszkövető piacon. Az olcsó karpántok hosszú utat tettek meg a 2014-ben bemutatott első, kijelző nélküli modell óta. Gyorsan előreszaladtunk 2022-be, és a Mi Band 7 már a piacon van.

Az első dolog, amit a Xiaomi legújabb Mi Bandjéről meg kell jegyezni, hogy nagyobb lett. A nyomkövető 1,62 hüvelykes Always-on AMOLED képernyőt kapott a Mi Band 6 1,56 hüvelykes kijelzőjéhez képest. Ez a Xiaomi szerint 25%-kal növeli a megjelenítési területet. A kijelző pixelsűrűsége változatlanul 326 PPI marad. A nagyobb képernyővel a Xiaomi a pánt felhasználói felületét is finomította, újrarajzolt ikonokkal, új effektekkel és újragondolt adatvizualizálással. Új óra témákat is kapunk - egészen pontosan 100 új, testreszabhatót. A Xiaomi két új pántválasztékot ad a Mi Band 7-hez Camouflage és Fluoreszkáló színváltozatokban. Ezekkel a fitneszkövető hat különböző színváltozatban lesz elérhető.

 A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi négy új sportadat-elemzési lehetőséggel hirdeti az edzésterhelés, a regenerációs idő, a maximális oxigénfelvétel és az aerob/anaerob edzéshatások mérését. Az aktivitáskövetéshez a Mi Band 7 120 sportmódot hoz, amelyek lefedik a szabadtéri sportokat és a beltéri gyakorlatokat, beleértve az edzőtermi edzést, az aerobikot és egyebeket. A kalóriafogyasztást is képes nyomon követni, és az eredményeket a pulzusszám-statisztikákkal együtt elemezni a zsírégetés hatékonyságának megértéséhez. Egy másik fejlesztés a folyamatos vér oxigénmonitorozás és az alacsony SpO2 riasztások formájában érkezik. A Mi Band 7 rezegni fog és figyelmezteti a felhasználókat, ha a vér oxigénszintje 90% alá csökken. A funkció a hegymászókat és a hosszútávfutókat célozza meg, hogy segítsen nekik valós időben betekintést nyerni a vér oxigéntartalmába. Ezen kívül a Mi Band 7 támogatja az egész napos pulzusszám-monitorozást, az alvásfigyelést, a stresszfigyelést, a női egészségkövetést, a légzésgyakorlatot és más népszerű egészségkövető funkciókat is.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán! 

A Xiaomi Mi Bands mindig is lenyűgöző akkumulátor-üzemidőt nyújtott, és ezúttal sem kivétel. A cég 14 napos megszakítás nélküli használatot ígér rendszeres használat mellett a 180mAh-s akkumulátornak köszönhetően. Ezzel jelentősen nagyobb lett, mint a Mi Band 6 125mAh-s akkumulátora. Tapasztalataink szerint a Mi Bands általában beváltja az akkumulátor élettartamára vonatkozó ígéreteket.

A TomTop oldalán most közel 50%-os kedvezménnyel megvásárolható azaz mindössze 18.000 forintért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei