A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01| TomTop

A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!

A Xiaomi Mi Band termékcsaládja kétségtelenül az egyik legsikeresebb a fitneszkövető piacon. Az olcsó karpántok hosszú utat tettek meg a 2014-ben bemutatott első, kijelző nélküli modell óta. Gyorsan előreszaladtunk 2022-be, és a Mi Band 7 már a piacon van.

Az első dolog, amit a Xiaomi legújabb Mi Bandjéről meg kell jegyezni, hogy nagyobb lett. A nyomkövető 1,62 hüvelykes Always-on AMOLED képernyőt kapott a Mi Band 6 1,56 hüvelykes kijelzőjéhez képest. Ez a Xiaomi szerint 25%-kal növeli a megjelenítési területet. A kijelző pixelsűrűsége változatlanul 326 PPI marad. A nagyobb képernyővel a Xiaomi a pánt felhasználói felületét is finomította, újrarajzolt ikonokkal, új effektekkel és újragondolt adatvizualizálással. Új óra témákat is kapunk - egészen pontosan 100 új, testreszabhatót. A Xiaomi két új pántválasztékot ad a Mi Band 7-hez Camouflage és Fluoreszkáló színváltozatokban. Ezekkel a fitneszkövető hat különböző színváltozatban lesz elérhető.

 A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi négy új sportadat-elemzési lehetőséggel hirdeti az edzésterhelés, a regenerációs idő, a maximális oxigénfelvétel és az aerob/anaerob edzéshatások mérését. Az aktivitáskövetéshez a Mi Band 7 120 sportmódot hoz, amelyek lefedik a szabadtéri sportokat és a beltéri gyakorlatokat, beleértve az edzőtermi edzést, az aerobikot és egyebeket. A kalóriafogyasztást is képes nyomon követni, és az eredményeket a pulzusszám-statisztikákkal együtt elemezni a zsírégetés hatékonyságának megértéséhez. Egy másik fejlesztés a folyamatos vér oxigénmonitorozás és az alacsony SpO2 riasztások formájában érkezik. A Mi Band 7 rezegni fog és figyelmezteti a felhasználókat, ha a vér oxigénszintje 90% alá csökken. A funkció a hegymászókat és a hosszútávfutókat célozza meg, hogy segítsen nekik valós időben betekintést nyerni a vér oxigéntartalmába. Ezen kívül a Mi Band 7 támogatja az egész napos pulzusszám-monitorozást, az alvásfigyelést, a stresszfigyelést, a női egészségkövetést, a légzésgyakorlatot és más népszerű egészségkövető funkciókat is.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán! 

A Xiaomi Mi Bands mindig is lenyűgöző akkumulátor-üzemidőt nyújtott, és ezúttal sem kivétel. A cég 14 napos megszakítás nélküli használatot ígér rendszeres használat mellett a 180mAh-s akkumulátornak köszönhetően. Ezzel jelentősen nagyobb lett, mint a Mi Band 6 125mAh-s akkumulátora. Tapasztalataink szerint a Mi Bands általában beváltja az akkumulátor élettartamára vonatkozó ígéreteket.

A TomTop oldalán most közel 50%-os kedvezménnyel megvásárolható azaz mindössze 18.000 forintért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei