Ezért jobb a Galaxy S8, mint az iPhone X

2017.10.24| Phone Arena

Megmutatjuk, milyen tekintetben jobb a Samsung Galaxy S8, mint az Apple iPhone X modellje.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az alábbi listát a Phone Arena szedte össze annak kapcsán, hogy a jubileumi iPhone hamarosan előrendelhető és piacra is kerül végre, a bejelentés után majdnem két hónappal. Vajon a különleges újdonság éri meg jobban a brutális, 999 dolláros árával, vagy pedig a Samsung tavaszi készüléke, amely mindössze 625 dollárba kerül már csak a tengerentúlon?

Ezért jobb a Galaxy S8, mint az iPhone X

  1. Először is a dizájn az, amiben jobb a Samsung modellje, az iPhone X-szel ugyanis az Apple-nek három évre volt szükséges ahhoz, hogy egy valóban majdnem keretmentesnek mondott készüléket dobjon a piacra, eközben a Samsung már a Galaxy S6 edge óta, tehát három éve is ezt kiadta, azóta pedig csak továbbfejleszti folyamatosan, mára Infinity Display néven fut a 18.5:9 képarányú S8 megjelenítője. Az iPhone X ezzel szemben továbbra is megtartotta a már ismert panelt, mindössze a burkolattal játszottak körülötte.
  2. A második az ujjlenyomat-olvasó, a Galaxy S8-ban ugyanis van, míg az Apple nem oldotta meg a várt, kijelzőbe integrált megoldást, így inkább kihagyták ezt az egyébként kiválóan használható biztonsági azonosítást.
  3. Az osztott nézet szintén sokak kedvenc funkciója Samsung Galaxy S8 készüléken is, hiszen a multitaskingot nagymértékben megkönnyíti a méretes kijelzőn érdemben használható funkció. Míg az S8-on ez elérhető lebegő ablakként, osztott kijelzővel vagy akár Snap view-val.
  4. Végül, de nem utolsósorban nagy vízválasztó lehet a döntésnél az ár, hiszen míg a Galaxy S8 már kifejezetten barátságos áron is megvásárolható, addig az iPhone X több mint ennek a duplájába is kerül megjelenéskor.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei