Ez fél óra alatt feltölti az iPhone X-et

2017.12.22| Phone Arena

Az Apollo új power bankja harminc perc alatt félig feltölti az Apple iPhone X modellt is akár.

Hiába léteznek már jó ideje hordozható akkumulátorok, mindenféle méretben és kapacitásban, valamint minőségben, nem mindig jó ötlet a legnagyobbat és legnehezebbet cipelni magunkkal. Mi lenne, ha azt mondanánk, van egy kütyü, amely fél óra leforgása alatt ötven százalékot tölt a Samsung Galaxy S8 vagy az Apple iPhone X töltöttségén?

Ez fél óra alatt feltölti az iPhone X-et

Az Apollo a világon az első olyan power bank, amely grafén alapú kompozit csomagokból áll, ezeket a CellsX biztosítja. Mind a kimeneti, mind a bemeneti port C típusú USB Power Delivery eszközként hitelesített, így feltölteni 60 wattos adapterrel, ő maga pedig 40 wattal is tud tölteni, tehát az említett két mobil akkumulátorát ténylegesen másfél óra alatt száz százalékra húzza a szokásos két-három óra helyett. Ez már vetekszik a OnePlus Dash Charge megoldásával, a OnePlus 3 óta ugyanis a gyári töltővel ennyi idő alatt szintén hozható a másfél óra.

Ez fél óra alatt feltölti az iPhone X-et

Az Apollo kétszer is feltöltheti a telefonokat, majd ezek után csak a 60 wattos töltőjére van szükség, ha a húsz perces töltési időt szeretnénk elérni. Eddig a Kickstarteren gyűjtötték a pénzt a szériagyártásra, időközben bőven túl is szárnyalták az elképzelést az érdeklődők. Aki még időben észbe kap, mindössze 59 dollárért megszerezheti a különlegességet, amit tavasszal szállítanak.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei