Fotókon a Xiaomi 13 és 13 Pro a bejelentés előtt

2022.12.09| Phone Arena

A Xiaomi 13 és 13 Pro hivatalosan is bemutatásra került a bejelentés előtt.

Bár a zászlóshajóknak december 1-jén kellett volna debütálniuk, a cég eltolta az esemény időpontját, indok nélkül. Most a cég folytatja a hype-vonatot, és hivatalos képeket tett közzé a két okostelefonról, néhány érdekes részlettel együtt.

A marketing anyagokat és részleteket a Xiaomi a Weibo-fiókján keresztül osztotta meg. Összességében többet megtudtunk a telefonok anyagairól, színválasztékáról és a Xiaomi különleges, mindent az egyben okostechnológiai csomagjáról.

Kezdjünk a Xiaomi 13-mal és annak költői elnevezésével, a Distant Mountain Blue-val. Bár maga a bejegyzés nem árul el túl sokat a telefon anyagairól, jól látható, hogy a telefon hátlapja bőr textúrájú, még a kamerasziget környékén is.

A telefon oldalai laposnak tűnnek, fényes fémes felülettel, míg a telefon képernyője valóban lapos, a legutóbbi szivárgásokkal megegyezően. Látszik a kamera hármasa is és a Leica logó megerősíteni látszik a német fotómárkával való együttműködést.

Ez egy közös erőfeszítés, amelyet korábban láthattunk a Xiaomi 12s Ultra esetében, amely egyben az első telefon volt, amely a Sony 1 hüvelykes IMX989 50 MP-es érzékelőjével volt felszerelve.

Most a Xiaomi által a 13 Pro-ról megosztott képek alapján azonnal két különbséget figyelhetünk meg. A pletykáktól eltérően a Pro képernyője enyhén íveltnek tűnik az oldalain, és a hátlapján nem látható bőr textúra.

Az ezeket a képeket tartalmazó bejegyzésben egy sajátos kifejezésre lettünk figyelmesek: nano-mikrokristályos kerámia technológia, szóval talán ez van ennek a változatnak a hátán. Alapvetően az anyag egy speciális kerámia, amely állítólag könnyedén ellenáll a kemény körülményeknek.

A Xiaomi egy trailert is kiadott, amelyen több telefon nem texturált hátlappal látható, de kék színben – tehát esetleg a 13 Pro más színben – átfestik, majd egy szalvéta egy könnyed lehúzásával megtisztítják. Talán ez egyfajta utalás arra, hogy mit sikerült elérniük a fent említett új anyaggal.

Ennek ellenére a Pro oldalai ugyanolyan fémes, ezüstös fényűek, bár a kijelző görbülete miatt keskenyebbek az oldalakon. A kamera összeállítása hasonlónak tűnik, de számíthatunk némi eltérésre.

Végül ott van a minden az egyben intelligens technológiai csomag. Amint a fenti képen látható, amit a Xiaomi „Supreme set”-nek nevez, az a következőkből áll:

  • Xiaomi 13 Pro
  • S2 óra
  • Buds 4
  • Egy strapabíró tok, pánttal

Érdekességként a Xiaomi néhány ingyenes 13-as sorozatú telefont is ajándékozott rajongóinak a Weibo platformon keresztül, és kijelentette, hogy a nyertesek „hamarosan” várják a jutalmukat, szóval jóval előbb piacra is kerülhetnek a készülékek, talán rögtön a bejelentés után.

Az eseményt e hét végén, 2022. december 11-én tartják, és kínai idő szerint 19 órakor kezdődik. Így már csak egy keveset kell kibírnunk, mielőtt megerősítjük a Xiaomi legújabb eredményeivel kapcsolatos összes szaftos részletet.

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.