Cipőre vagy nyakba is tehető a Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötő

2023.04.19| Android Authority

A Xiaomi Smart Band 8 karcsúbb szíja új felhasználási lehetőségeket kínál, például medálként vagy a cipőn viselve is hordható.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Xiaomi Smart Band márkanév a kedvező árú okoskarkötők szinonimájává vált, és nem véletlenül. A korábbi készülékek kiválóan teljesítettek a nem szűk funkcióikkal és nagyszerű ár-érték arányukkal. A vállalat reméli, hogy ugyanerre a sikerre számíthat, mivel most mutatta be a Smart Band 8-at a Xiaomi 13 Ultra bemutatóján Kínában.

A Xiaomi Smart Band 8 nagyrészt ugyanazt a dizájnnyelvet követi, mint elődje, de egy kulcsfontosságú különbség észrevehető. Ugyanazt a kapszula formát kapja, mint korábban, amely az 1,62 hüvelykes AMOLED kijelzőt, az always-on kijelzővel, az érzékelőket és az akkumulátort foglalja magába.

Ami idén változott, az a szíj és a szíjcsatlakozás. A korábbi Mi Bandeket és Smart Bandeket egységes szíjjal szállítottak, amely magába fogadta a nyomkövető kapszulát. Most, a Smart Band 8-cal a Xiaomi karcsúbb szíjkialakításra vált, amelyhez egy kétrészes szíjat kell csatlakoztatni a kapszula mindkét végéhez, hasonlóan ahhoz, ahogyan az Apple Watch-ot csatlakoztatnánk a pántjához.

Ez a karcsúbb kialakítás megnyitja a Smart Band 8 lehetőségeit viselhetőség szempontjából több érdekes új szíj előtt. A Xiaomi olyan pántokat is bemutat, amelyekkel a fitneszkövető kapszula medálként viselhető.

Olyan futókapcsot is vásárolható, amellyel a kapszulát a cipőre lehet rögzíteni. A kikötés itt az, hogy a korábbi Mi Band pántok már nem kompatibilisek.

Ezen kívül a Smart Band 8 nagyon hasonló marad a Smart Band 7-hez. Több mint 150 sportmód közül lehet választani az edzéshez. A fitneszkövető megtartja az olyan funkciókat, mint a folyamatos pulzusszám-ellenőrzés, a vér oxigénszintjének figyelése, a stressz, az alvás, a lépések és a kalóriák nyomon követése, sőt, részletes VO₂ max professzionális edzéselemzést is kínál.

Kínában a Smart Band 8 hangasszisztenssel és külön NFC-vel ellátott változattal is érkezik. A Xiaomi azonban hagyományosan kihagyja ezeket a funkciókat a nemzetközi modellnél. Beépített GPS-szel nem rendelkezik az okoskarkötő, ez megmarad a magasabb árkategóriába tartozó okosóráknak a családon belül. 

A Xiaomi Smart Band 8 Kínában a normál változat átszámítva 34 dollárba kerül, , az NFC-s verzió 40 dollárnak megfelelő jüanba kerül. A nemzetközi piacon való megjelenésről egyelőre nem adott információt a cég, ahogyan a Mi Band 8 Pro-ról sem.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


15 ezer forint alatt rendelhető a Xiaomi Smart Band 8!

15 ezer forint alatt rendelhető a Xiaomi Smart Band 8!

2023.06.02
| (x)
Számos szempontból megújult sok millió felhasználó kedvence, a Xiaomi olcsó okoskarkötője.
Még idén kapható lesz itthon a Xiaomi Smart Band 8 Pro

Még idén kapható lesz itthon a Xiaomi Smart Band 8 Pro

2023.08.24
| Android Authority
Elmosódik a határ a nyomkövető és az óra között. A nagyobb képernyő és a nagyobb akkumulátor a két legfontosabb fejlesztés.
Xiaomi Smart Band 8 teszt: már vártalak

Xiaomi Smart Band 8 teszt: már vártalak

2023.10.07
| Telefonguru
A Xiaomi Smart Band 8 fémvázzal, 1,62 hüvelykes AMOLED képernyővel, Always-On kijelzővel, új környezeti fényérzékelővel, több mint 150 sportmóddal, és akár 16 napos üzemidővel érkezett.
Xiaomi Smart Band 9 kívánságlista: minden funkció, amit látni szeretnék

Xiaomi Smart Band 9 kívánságlista: minden funkció, amit látni szeretnék

2024.01.15
| Android Authority
Íme minden újítás, amit szeretnénk, ha belekerülhetne a Xiaomi legolcsóbb fitnesz követőjébe, a várhatóan idén érkező Smart Band 9-be.