Carl Pei szerint a OnePlus 11

2023.02.14| Android Authority
Címkék:

OnePlus 11

,

Carl Pei


Carl Pei véleményezte a OnePlus 11-et, „gyönyörűnek” nevezi, de szerinte „nincs valódi identitása”.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A OnePlus társalapítójának, Carl Peinek sok gondolata van korábbi cége legújabb kiadásával kapcsolatban. Carl Pei a OnePlus társalapítója, de azóta saját céget alapított Nothing néven. Korábban Carl belemerült az okostelefon-értékelések világába, amikor megnézte a legújabb iPhone-t. Most visszatért egy nagyon érdekes ismertetővel korábbi cége legújabb telefonjáról: a OnePlus 11-ről.

A 12 perces OnePlus 11 áttekintő videóban Carl elmondja véleményét a telefon hardveréről és szoftveréről. Eleinte sok kedves mondanivalója van. „Gyönyörűnek” nevezi a készüléket, és a kialakításának részleteiről beszél, amelyeket a legtöbb fogyasztó átnézhet. Ez magában foglalja a kameramodul finom textúráját és azt, hogy a telefon szélei vékonyabbnak tűnnek, mint amilyen valójában.

Ugyanakkor kritizál néhány nyilvánvaló sarokvágást is. Ebbe beletartozik az is, hogy a kameramodul a jelek szerint csatlakozik a telefon sínjéhez, de valójában nem, és a gombok helytelen elhelyezéséről sem pozitív felhanggal beszél. Carl azonban gyakran visszatér arra, hogy mennyire lenyűgözte a OnePlus 11 általános prémium hangulata.

A szoftver az, ahol Carl kritikusabbá válik. Ez az első alkalom, hogy Oxygen OS-t használt, mióta az áttért a Color OS kódbázisára. Azt mondja, zavarja, hogy a cég miért vesz el valamit, ami működött, és miért keveri össze a kettőt. Arra is felhívja a figyelmet, hogy számos problémája van a szoftver használhatóságával kapcsolatban, beleértve az alkalmazásfiók kinyitásával kapcsolatos problémákat és a szövegblokkokat, amelyeket nyilvánvalóan kínai karakterek figyelembevételével terveztek.

Végül Carl azt mondja, hogy a telefon összességében nagyszerű, de „nincs valódi identitása”. Fizikailag nem rendelkezik azzal a márkakohézióval, amelyet ő keres, amikor az általa támogatott cégekről van szó. Ezenkívül a szoftver nem olyan „csiszolt”, mint azt szeretné, még akkor sem, ha számos hasznos funkciót tartalmaz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

2011.02.17
Gond van a mobiloddal és nagyon gyorsan kellene megjavítani? A Telmester a Telefonguru háttér szervize!
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
12 ezer forint a Xiaomi új okosórája

12 ezer forint a Xiaomi új okosórája

2020.05.16
| (x)
A Haylou 2019 végén elindította útjára első intelligens óráját, a Haylou LS01-t.