A OnePlus végre nem törik!

2023.03.02| Android Authority

A OnePlus 11 átesett a JerryRigEverything tartóssági tesztjén. A telefon ujjlenyomat-érzékelője működésképtelenné válik a mély karcolások miatt, üveg hátlapja is teljesen összetört a hajlítási teszt során.De legalább nem törik úgy, mint elődei.

Az elmúlt néhány OnePlus telefon nem teljesített olyan jól Zack Nelson JerryRigEverything tartóssági tesztjein. A OnePlus 10 Pro hírhedten tört félbe a YouTuber kezében egy hajlítási teszt során. A OnePlus 10T is ugyanerre a sorsra jutott. Most Nelson egy OnePlus 11 stresszteszttel tért vissza, és hát egy jó tok mindenképpen ajánlott az új zászlóshajóhoz.

Minden jól indul a OnePlus 11 tartóssági tesztjén. Nelson dicséri a telefont a formatervezéséért, és nagyon tetszett neki a kör alakú kameraház. A készülék tisztességesen teljesített a képernyő karcolási tesztjén. A Gorilla Glass Victus valóban megnehezíti a telefon kijelzőjének megkarcolását, hacsak nem fogunk kést hozzá, mint Nelson. Ennek ellenére a mélyebb barázdák teljesen használhatatlanná tették a kijelzőbe épített ujjlenyomat-érzékelőt.

A OnePlus végre nem törik!

A YouTuber megjegyzi, hogy ez nem normális, és az ilyen ujjlenyomat-érzékelők általában túlélik az ilyen karcolásokat. Eközben a kijelző azt is túléli, hogy öngyújtóval égetik el, és a pixelek nem sérülnek meg majdnem egy percnyi tűz alatt.

A OnePlus 11 hátsó üveglapja mindenütt megreped a hajlítási teszt megkezdésekor. A második hajlításnál az alsó szélű üveg apró darabokra reped. Az üveg hátlap többi része egy érintéssel könnyen törhető. 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A jó hír azonban az, hogy a OnePlus 11 nem tört félbe, mint elődei. A telefon még ennyi kínzás után is teljesen működőképes volt. Köszönet tehát a OnePlusnak, amiért ezúttal is javította zászlóshajója tartósságát.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei