A legjobb OnePlus 11 alternatívák

2023.02.09| Android Authority

Öt telefon, amelyet érdemes megfontolni vásárlás előtt. A Samsungtól és a Google-tól a OnePlusig érdemes megnézni ezeket a OnePlus 11 alternatívákat.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A OnePlus nagyjából egy hónapja adta ki a OnePlus 11-et Kínában, de mostanáig várnunk kellett a globális megjelenésre. Ennek ellenére a telefon végre Kínán kívül is megjelent, erős processzorral, nagy akkumulátorral, szupergyors vezetékes töltéssel és sima dizájnnal.

A OnePlus 11 azonban nem biztos, hogy mindenkinek való, így megértjük, ha valami kicsit mást keres. Ezt szem előtt tartva megvizsgáljuk a legjobb OnePlus 11 alternatívákat a piacon.

A legjobb OnePlus 11 alternatívák

A OnePlus 11 rengeteg tudást hoz a kategóriájában a konkurenciához képest abszolút elérhető árért, három különböző gyújtótávolságú kamerával, ultragyors töltési lehetőségekkel és hosszú frissítési ígérettel. Van néhány telefon, amely a legtöbb ilyen erősséggel rendelkezik, és a Galaxy S23 vitathatatlanul a legjobb megoldás.

A Samsung alap zászlóshajója nem rendelkezik a legnagyobb akkumulátorral vagy a leggyorsabb vezetékes töltési sebességgel, de valóban még szintén megfizethető árat kínál, valamint egy rendkívül erős processzort. A Galaxy S23 is hasonlóan sokoldalú kamerákat, fantasztikus frissítési elkötelezettséget és funkciókkal teli szoftvert biztosít.

A legjobb OnePlus 11 alternatívák

  • Samsung Galaxy S23: Az alap csúcsmodell kiemelkedik a OnePlus 11 konkurenciái közül a valamivel jobb zászlóshajó processzornak, a vízállóságnak és a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően. Ezenkívül rugalmas hármas hátsó kamerarendszert és szintén hosszú szoftverfrissítési ígéretet is kapott.
    Azonban elveszti a versenyt a OnePlus 11-gyel szemben, ha a kijelző felbontásáról, a töltési sebességről és az akkumulátor kapacitásáról van szó.
  • OnePlus 10 Pro: Prémium OnePlus telefont szeretne, de a OnePlus 11 nem hozta el a várt áttörést? Akkor érdemes megfontolni a OnePlus 10 Pro-t. Továbbra is QHD+ felbontású OLED képernyőt, szupergyors vezetékes töltést és nagy akkumulátort biztosít. Ezenkívül a OnePlus 10 Pro vezeték nélküli töltést tartalmaz, ami hiányzik az új telefonból. Ez a modell is vízálló.
  • Apple iPhone 14: Kíváncsi az Androidon kívüli lehetőségekre? Akkor az Apple iPhone 14 remek kiindulópont. Az alapmodell szoros integrációt kínál az Apple ökoszisztémájával, zsebbarátabb kialakítást, vezeték nélküli töltést és IP68-as besorolást biztosít. De lemarad a gyors vezetékes töltési sebességről, a nagy frissítési gyakoriságú képernyőről és a nagy akkumulátorról.
  • Google Pixel 7: A legújabb Pixel készülék egy másik telefon, amelyet érdemes megfontolni. Valójában azt mondanánk, hogy ez a második a Galaxy S23 után, bár a hazai beszerzése okozhat fejtörést. A Tensor G2 processzor nem olyan erős, mint a OnePlus 11 lapkakészlete, de tökéletesen helytáll a mindennapokban, és számos mesterséges intelligencia-trükköt tesz lehetővé.
    További tudnivalók közé tartozik az Android sima megjelenése, a hosszú távú frissítési ígéret, az IP68-as besorolás, a vezeték nélküli töltés támogatása és egy pár nagyszerű kamerafunkció. Csak ne számítson gyors töltési sebességre.
  • OnePlus 10T: Még egy OnePlus szerepel a listában és ennek jó oka van. A OnePlus 10T olcsóbb áron kínálja magát, mint a OnePlus 10 Pro, de olyan nagyszerű funkciókat ad, mint a Snapdragon 8 Plus Gen 1 chip, a nagy akkumulátor és a gyors vezetékes töltés. Sajnos ez az olcsóbb ár több kompromisszumot is tartalmaz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

2011.02.17
Gond van a mobiloddal és nagyon gyorsan kellene megjavítani? A Telmester a Telefonguru háttér szervize!
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
12 ezer forint a Xiaomi új okosórája

12 ezer forint a Xiaomi új okosórája

2020.05.16
| (x)
A Haylou 2019 végén elindította útjára első intelligens óráját, a Haylou LS01-t.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei