A OnePlus táblagépe és telefonjai úgy működnek együtt, mint az iPadek és az iPhone-ok

2023.06.26| Android Authority

A frissítés javítani fogja a OnePlus telefonjai és táblagépei közötti együttműködést.

A OnePlus kiadta legújabb szoftverfrissítését. Az Oxygen OS 13.1 OTA frissítése elérhető a OnePlus Pad-hez és a OnePlus 8 sorozat és a OnePlus 11 sorozat közötti összes készülékhez. A frissítés három új funkciót hoz: a mobil adatmegosztást, az automatikus csatlakozást és az App Relay Playinget.

A OnePlus megkezdte az Oxygen OS 13.1 legújabb szoftverfrissítésének kiadását. A OnePlus Pad, a OnePlus 8 széria és a OnePlus 11 sorozat megkapja az új frissítést. Néhány rendszerfejlesztés mellett a frissítés három új funkciót is tartalmaz: a mobil adatmegosztást, az automatikus csatlakozást és az App Relay Playinget. Íme, amit tudnia kell ezekről a funkciókról.

A OnePlus táblagépe és telefonjai úgy működnek együtt, mint az iPadek és az iPhone-ok

Mobil adatmegosztás

A OnePlus lehetővé tette a mobil adatmegosztást telefonjai és táblagépei között. Ez az új funkció a OnePlus telefont és a Pad-et interoperábilissá teszi egymással. A két eszköz azonban csak 1o méter távolságra lehet egymástól a funkció működéséhez. Ha aktiválva van, a Pad használhatja a telefon mobilhálózatát anélkül, hogy mobil hotspotot kellene beállítani. Ha a táblagép Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik, a mobilhálózat megosztása megszakad.

Ez a funkció állítólag lehetővé teszi a hívások és üzenetek megosztását is. Tehát a csatlakoztatott iPhone-hoz és iPadhez hasonlóan, ha hívást kap a telefonján, táblagépével is fogadhatja. Hasonlóképpen, ha szöveges üzenetet kap, akkor a táblagépen is elolvashatja és válaszolhat rá.

Automatikus csatlakozás

Mint kiderült, az Auto Connect valójában a OnePlus Pad része volt, amikor elindult, de csak az Oxygen OS 13.1 frissítése teszi használhatóvá ezt a funkciót. Ez a funkció állítólag automatikusan csatlakoztatja a OnePlus-eszközöket, ha a közelben vannak. Úgy tervezték, hogy megszüntesse a táblagép telefonhoz való manuális csatlakoztatását, és lehetővé teszi az értesítések fogadását, valamint az információk másolását és beillesztését az eszközök között.

App Relay Playing

Vitathatatlanul a OnePlus eszközök legérdekesebb funkciója az App Relay Playing funkció. A csatlakozás után a telefon képernyőjét kiterjesztheti a táblagépre. Ezzel a funkcióval a felhasználók szabadon, megszakítás nélkül válthatnak az eszközök között, amikor dokumentumokon dolgoznak, tévét néznek vagy más tevékenységet végeznek.

A frissítés letöltéséhez a felhasználók beléphetnek a Rendszerfrissítések oldalra, amely a Beállításokban található. Az oldalnak jeleznie kell, hogy elérhető-e a frissítés.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei