A watchOS 10 automatikus éjszakai üzemmódot hoz az Apple Watch Ultra órára

2023.06.14| 9to5 Mac

A 9to5Mac bemutatta, hogy a watchOS 10 új widget-rendszeréhez igazodva több változás is érkezik az Apple Watch felhasználói élményében. Az Apple Watch Ultra felhasználók számára az egyik ilyen változás különösen üdvözlendő.

Az Apple Watch Ultra tartalmaz egy hardver-exkluzív előlapot, a Wayfinder-t. Ez az óralap egy olyan óralemezt tartalmaz, amely képes megjeleníteni a helykoordinátákat és a magassági adatokat, kihasználva az órában található új, kétfrekvenciás GPS hardvert.

Jelenleg a Wayfinder képes a standard színmódot fekete és piros változatra váltani:

"A legnagyobb és legvilágosabb Apple Watch kijelző. Az Always-On Retina kijelző 2000 nit csúcsértékkel rendelkezik, és kétszer olyan fényes, mint bármely más Apple Watch. A nagyobb kijelző több helyet biztosít az edzésméréseknek és a részletekkel teli óralapoknak. A Wayfinder előlappal a digitális koronát elforgatva aktiválhatod az Éjszakai üzemmódot, hogy rossz fényviszonyok között is jobban láthasd az órát."

Az Apple magyarázata szerint az üzemmódok közötti váltás a korona elforgatásával történik. Az új widget terület ezt a beviteli módszert használja a watchOS 10-ben.

Hogyan kezeli az Apple Watch Ultra a konfliktust? A gesztusok megidézése a koronát veszi igénybe, az Éjszakai mód be- és kikapcsolása pedig az óralap testreszabásának mélyére lett száműzve.

A watchOS 10 automatikus éjszakai üzemmódot hoz az Apple Watch Ultra órára

Ez sokkal több lépést igényel, ami potenciálisan azt jelenti, hogy az Ultra vásárlók kevésbé valószínű, hogy használják. Másrészt az Éjszakai üzemmód megjelenítése az óralap testreszabójában könnyebben felfedezhetővé teszi azt, mint egy rejtett gesztus.

Függetlenül attól, hogy melyik módszert részesítjük előnyben, mostantól van egy harmadik mód, ami miatt talán megéri a sok tologatás. Az automatikus éjszakai üzemmód újdonság az Apple Watch Ultra számára a watchOS 10-ben, és ahogyan működik, az elég jó.

Az emberi szemnek nincs szüksége manuális üzemmódváltásra a különböző fényviszonyokhoz való alkalmazkodáshoz. Most már az Apple Watch Ultra éjszakai módjának sincs. Az Auto Night Mode az Apple Watch Ultra környezeti fényérzékelőjét használja arra, hogy meghatározza, mikor elég alacsony a fényszint ahhoz, hogy az Éjszakai mód könnyebb legyen a szemnek.

Ennek kellene lennie az új alapértelmezett beállításnak a watchOS 10-et futtató Apple Watch Ultra esetében. Nem kezeli azt a panaszt, hogy az Éjszakai mód csak az óra számlapjának színét változtatja meg, semmi mást.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

2022.09.14
| GsmArena
Az Apple-nek szokása, hogy termékei esetében elhagyja az akkumulátor kapacitásának értékeit, és ehelyett inkább órákban méri az akkumulátor élettartamát.
Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

2023.09.13
| MacRumors
Az Apple Watch Ultra 2 gyorsabb S9 chipet, új Ultra Wideband chipet és az Apple valaha volt legfényesebb kijelzőjét tartalmazza.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei