Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07| Phone Arena
Címkék:

iPhone 15 Pro Max


Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.

Jeff Pu egy elemző, aki az Apple-lel foglalkozik a hongkongi Haitong International Tech Research-ben. Korábban írtunk már Pu néhány megjegyzéséről és a 9to5Google szerint ma a közelgő iPhone 15 termékcsaládra összpontosít. Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.

Az elemzők szerint az Apple idén 84 millió iPhone 15-ös sorozatot gyárt majd, ami 12%-kal több, mint 2022-ben

Az új iPhone-ok bemutatása előtt megkezdődik a készülékek tömeggyártása, és Pu szerint ez a jövő hónapban indul. Idén az elemző azt írja, hogy az Apple 84 millió darabot gyárt majd az idei év második felében. Ez a szám egészséges, 12%-os növekedést jelent a tavalyi év második felében gyártott iPhone 14 egységek számához képest. Ebből az is kiderül, hogy az Apple rendkívül bízik abban, hogy idén erősebb lesz a kereslet a legújabb iPhone sorozatok iránt.

Ennek részben az az oka, hogy nagyszámú aktív iPhone-felhasználó van (ezek aránya 25%), akik az elmúlt négy évben nem frissítettek új modellre. Egyes elemzők arra számítanak, hogy a látens keresletet képviselő iPhone-felhasználók nagy százaléka idén vagy jövőre új iPhone-t vásárol. De van néhány potenciálisan rossz hír a láthatáron azoknak, akik érdeklődnek az iPhone 15 Pro Max iránt.

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Pu elmondása szerint arra számít, hogy az Apple megemeli csúcskategóriás készülékének árát az 1099 dolláros árról, amelyen a Pro Max modellek az első Pro Max modell (az iPhone Xs Pro Max) megjelenése óta szerepelnek (legalábbis az USA-ban). De a korábbi évekkel ellentétben az iPhone 15 Pro Max olyan funkcióval rendelkezik, amelyet nem fog megosztani az iPhone 15 Pro készülékkel. Ez az "exkluzív Pro Max funkció" egy periszkóp lencse, amely 3x-ról 6x-ra növeli az optikai zoomot.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az elemző kijelenti, hogy a 2024-es iPhone 16 sorozat új "metalens" technológiát használ a közelségérzékelőhöz. Ez az az érzékelő, amely gondoskodik arról, hogy amikor hívás közben az iPhone képernyőjét az arcához viszi, a kijelző kikapcsoljon, hogy megakadályozza az alkalmazások véletlen aktiválását. Az év elején meséltünk a lapos lencsés technológiáról, amely csökkentheti a Face ID hardver méretét a jövőbeni Apple-eszközökön, és akár a kijelző alatti Face ID létrehozásához is vezethet. Az iPhone 16 a Wi-Fi 7-et is támogatja.

Arra számítunk, hogy a nem Pro modellek idén megkapják a Dynamic Island-et, a hátlapon pedig egy 48MP széles kameraérzékelőt. A Pro modellek titán oldalakkal ellátott keretet és a némító kapcsolót helyettesítő akciógombot kapnak. Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max egyaránt 3 nm-es A17 Bionic hajtású lesz, és ebben az évben ők lesznek az egyetlen okostelefonok, amelyek 3 nm-es SoC-vel rendelkeznek.

A pletykák szerint mind a négy iPhone 15 modell akkumulátor kapacitása megnő, és az egész termékcsalád USB-C porttal rendelkezik majd, ez váltja fel a Lightning portot. Az Apple idén szeptemberben bemutatja a 2023-as iPhone-modelleket, valamint az Apple Watch Series 9-et és a második generációs Apple Watch Ultrát is. Az AirPods következő generációja várhatóan nem lesz része a szeptemberi eseménynek.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei