Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07| Phone Arena
Címkék:

iPhone 15 Pro Max


Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.

Jeff Pu egy elemző, aki az Apple-lel foglalkozik a hongkongi Haitong International Tech Research-ben. Korábban írtunk már Pu néhány megjegyzéséről és a 9to5Google szerint ma a közelgő iPhone 15 termékcsaládra összpontosít. Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.

Az elemzők szerint az Apple idén 84 millió iPhone 15-ös sorozatot gyárt majd, ami 12%-kal több, mint 2022-ben

Az új iPhone-ok bemutatása előtt megkezdődik a készülékek tömeggyártása, és Pu szerint ez a jövő hónapban indul. Idén az elemző azt írja, hogy az Apple 84 millió darabot gyárt majd az idei év második felében. Ez a szám egészséges, 12%-os növekedést jelent a tavalyi év második felében gyártott iPhone 14 egységek számához képest. Ebből az is kiderül, hogy az Apple rendkívül bízik abban, hogy idén erősebb lesz a kereslet a legújabb iPhone sorozatok iránt.

Ennek részben az az oka, hogy nagyszámú aktív iPhone-felhasználó van (ezek aránya 25%), akik az elmúlt négy évben nem frissítettek új modellre. Egyes elemzők arra számítanak, hogy a látens keresletet képviselő iPhone-felhasználók nagy százaléka idén vagy jövőre új iPhone-t vásárol. De van néhány potenciálisan rossz hír a láthatáron azoknak, akik érdeklődnek az iPhone 15 Pro Max iránt.

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Pu elmondása szerint arra számít, hogy az Apple megemeli csúcskategóriás készülékének árát az 1099 dolláros árról, amelyen a Pro Max modellek az első Pro Max modell (az iPhone Xs Pro Max) megjelenése óta szerepelnek (legalábbis az USA-ban). De a korábbi évekkel ellentétben az iPhone 15 Pro Max olyan funkcióval rendelkezik, amelyet nem fog megosztani az iPhone 15 Pro készülékkel. Ez az "exkluzív Pro Max funkció" egy periszkóp lencse, amely 3x-ról 6x-ra növeli az optikai zoomot.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az elemző kijelenti, hogy a 2024-es iPhone 16 sorozat új "metalens" technológiát használ a közelségérzékelőhöz. Ez az az érzékelő, amely gondoskodik arról, hogy amikor hívás közben az iPhone képernyőjét az arcához viszi, a kijelző kikapcsoljon, hogy megakadályozza az alkalmazások véletlen aktiválását. Az év elején meséltünk a lapos lencsés technológiáról, amely csökkentheti a Face ID hardver méretét a jövőbeni Apple-eszközökön, és akár a kijelző alatti Face ID létrehozásához is vezethet. Az iPhone 16 a Wi-Fi 7-et is támogatja.

Arra számítunk, hogy a nem Pro modellek idén megkapják a Dynamic Island-et, a hátlapon pedig egy 48MP széles kameraérzékelőt. A Pro modellek titán oldalakkal ellátott keretet és a némító kapcsolót helyettesítő akciógombot kapnak. Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max egyaránt 3 nm-es A17 Bionic hajtású lesz, és ebben az évben ők lesznek az egyetlen okostelefonok, amelyek 3 nm-es SoC-vel rendelkeznek.

A pletykák szerint mind a négy iPhone 15 modell akkumulátor kapacitása megnő, és az egész termékcsalád USB-C porttal rendelkezik majd, ez váltja fel a Lightning portot. Az Apple idén szeptemberben bemutatja a 2023-as iPhone-modelleket, valamint az Apple Watch Series 9-et és a második generációs Apple Watch Ultrát is. Az AirPods következő generációja várhatóan nem lesz része a szeptemberi eseménynek.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokVége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei