Megerősítve: az Apple elhagyja a hagyományos fizikai gombokat!

2023.01.12| Phone Arena

A SIM-tálca és a fejhallgató-csatlakozó sikeres ✔️megszüntetése után úgy tűnik, hogy a cupertinói cég most a fizikai gombokra helyezte a célt?

Már jó ideje hallani értesüléseket arról, hogy az Apple iPhone 15 termékcsaládja néhány figyelemre méltó tervezési változást vezet be, beleértve a solid-state (mozgó alkatrész nélküli) gombok lehetséges megvalósítását. Az Apple kiemelkedő elemzője és iparági bennfentes, Ming-Chi Kuo megerősítette, hogy 2023-ban az iPhone fizikai gombjainak végét jelentheti.

Kuo egy sor tweetben eddig nem hallott információkat közölt, miszerint a csúcskategóriás iPhone 15 modellek solid-state gombokkal kerülnek bejelentésre, amelyek Taptic motorokkal felszereltek lesznek, hogy visszaadják a fizikai gombok érzetét. Kuo kiemelte azt a céget is, amely valószínűleg nagy szerepet fog játszani az iPhone nem fizikai gombokra való átállásában.

Megerősítve: az Apple elhagyja a hagyományos fizikai gombokat!

Az Apple már csinált valami hasonlót a Home gombbal a korábbi iPhone-okon és a trackpaddal a MacBook-on. Referenciaként az utóbbi fizikailag nem reagál a nyomásra, inkább a tapintásérzéket emulálja rezgésekkel.

Az eddigi információk alapján az átállás kezdetben az Apple „Pro” iPhone-jaira korlátozódik – az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max készülékekre, amelyeket végül iPhone 15 Ultra névre keresztelhetnek. Mind a bekapcsoló-, mind a hangerőgombot érinti a változás. A Ring/Silent kapcsoló várhatóan megmarad.

Kuo szerint, ha az átállás sikeres lesz, nagyon valószínű, hogy az Apple solid-state gombokat vezet be a portfóliójában található egyéb prémium eszközökön, mint például az iPad Pro és az Apple Watch Ultra. Jelenleg nem tudjuk, mi az Apple célja ezzel az átállással. A legközvetlenebb előny egy extra tartóssági réteg, de ennél több is lehet.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

2022.12.08
| SamMobile
A Samsung új One UI 5.0 nagyszerű. A vállalat időt szakított arra, hogy optimalizálja a teljesítményt és javítsa a felhasználói élményt apró, de jelentős változtatásokkal és kiegészítésekkel.
Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

2023.01.09
| AliExpress
Blackview BV9200: 6,6 hüvelykes, 120Hz-es kijelző, 5000mAh-es akkumulátor, 14GB Ram - csapj le rá most!
Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

2022.12.19
| Android Authority
A Galaxy S23 és a Galaxy S23 Plus modellek dummy-jairól jelentek meg képek az interneten. A fotók néhány tervezési változást mutatnak be az S23 és az S22 között. A Galaxy S23 Ultra dummy-járól nincs információnk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Az MMS lassan megszűnőben, de az SMS még él. Ön melyik applikációt használja leginkább üzenetküldésre?


Instagram
Messenger
Signal
Skype
SMS
Snapchat
Telegram
Viber
Whatsapp
EgyébKorábbi szavazások eredményei