Replikát tessék! Itt az iPhone 15 Pro Max

2023.05.09| MacRumors

Az Unbox Therapy megosztott egy videót az iPhone 15 Pro Max-ról egy olyan, egy az egyben másolat segítségével, amelyet harmadik fél tokgyártók hoztak létre, akik hozzáférnek a korai Apple tervrajzokhoz, és messze a legszembetűnőbb különbség a kijelző körüli keret puszta vékonysága.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A videóban az iPhone 14 Pro Max és közvetlen utódja oldalankénti összehasonlítását láthatjuk, és ahogy az Unbox Therapy megjegyzi, a keret vékonysága a még meg nem jelent modellnél "majdnem fele akkorának" tűnik, mint az elődjénél, potenciálisan a legjobb képernyő-kijelző arányt kínálva bármely okostelefon közül.

Replikát tessék! Itt az iPhone 15 Pro Max

Mindkét iPhone 15 Pro modell várhatóan vékonyabb, ívelt kereteket kap az iPhone 14 Pro-hoz képest, ami Apple Watch-szerű megjelenést eredményez, és a pletykák szerint a nagyobb, 6,7 hüvelykes modellnek lesz a legminimálisabb a kerete.

A kiszivárogtató Ice Universe szerint az iPhone 15 Pro Max "megdönti" a Xiaomi 13 által tartott 1,81 mm-es keretszélesség rekordját, az Apple közelgő modellje mindössze 1,55 mm-es keretszélességgel érkezik a legvékonyabb szélén. Összehasonlításképpen: az iPhone 14 Pro keretméretei 2,17 mm, míg a Samsung Galaxy Ultra S23 keretméretei 1,95 mm-esek.

Replikát tessék! Itt az iPhone 15 Pro Max

Az Unbox Therapy replikája az új Pro modellek gomb konfigurációját tartalmazza az eredeti pletykák szerint, egyetlen egységes hangerőgombbal és egy további, szoftveresen konfigurálható gombbal a némító kapcsoló helyett.

A pletykák jelenlegi állása szerint a némító kapcsoló eltűnik, de a hangerőgombok most már vélhetően különállóak lesznek az iPhone 15 Pro modelleken, míg a Bloomberg Mark Gurman szerint a pletykált szilárdtest haptikus hangerőgombok és az új Taptic Engine a jelek szerint a jövő évi modellekig elmaradnak.

Az Apple új iPhone 15 szériája várhatóan a hagyományoknak megfelelően szeptemberben kerül bejelentésre.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei