Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

2023.09.13| MacRumors

Az Apple Watch Ultra 2 gyorsabb S9 chipet, új Ultra Wideband chipet és az Apple valaha volt legfényesebb kijelzőjét tartalmazza.

Az Apple bejelentette a teljesen új, második generációs Apple Watch Ultrát, amely az eredeti Ultra összes funkcióját kínálja, plusz egy gyorsabb, új S9 SiP chipet, egy új dupla koppintás gesztust, az Apple eddigi legfényesebb kijelzőjét, kibővített magassági tartományt, gyorsabb Siri-t az eszközön, Precision Finding for iPhone-t és új képességeket a vízi kalandokhoz.

Az Apple Watch Ultra 2 kijelzője fényesebb, 3000 nit - 50 százalékkal fényesebb, mint az Apple Watch Ultra első generációja, és a legfényesebb kijelző, amelyet az Apple valaha tervezett. Sötét szobákban vagy kora reggeli órákban a kijelző mostantól egyetlen nitre csökkenthető, hogy ne zavarja a közelben tartózkodókat. Az Apple szerint a zseblámpa funkció is profitál az új kijelzőarchitektúrából, mivel a Digital Crown elforgatásával átmenetileg megduplázódik a fényerő, hogy jobban megvilágítsa a közvetlen környezetet.

Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

Az Apple Watch Ultra az S9 chipet is tartalmazza, amely 60%-kal több tranzisztort tartalmaz és 30%-kal gyorsabb, mint az eredeti Apple Watch Ultrában használt S8 chip. Emellett az S9 chip az Apple szerint négymagos neurális motorral rendelkezik a 2x gyorsabb neurális feladatokhoz.

Az Ultrában egy új, második generációs Ultra Wideband chip található, amely megkönnyíti az Apple Watch Ultra használatát az iPhone 15 megtalálására, és támogatja a precíziós keresést is. Az Apple Watch Ultra 2 egy új, négymagos Neural Engine-t is kapott, amely akár kétszer olyan gyorsan képes feldolgozni a gépi tanulási feladatokat, mint az eredeti Apple Watch Ultra.

Az Apple Watch Ultra 2 egy új gesztussal is rendelkezik, amelyhez csak az órát viselő kézre van szükség, sokszor hasznos.A Double tap lehetővé teszi, hogy a mutató- és hüvelykujjaddal együtt koppintva olyan dolgokat csinálj, mint például hívásfogadás, hívás befejezése, ébresztő szundi, zene lejátszása vagy szüneteltetése és még sok más.

Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

Az új dupla koppintás gesztust az Apple Watch Ultra 2 gyorsabb Neural Engine-je teszi lehetővé, amely a gyorsulásmérő, a giroszkóp és az optikai szívérzékelő adatait egy új gépi tanulási algoritmussal dolgozza fel. Az algoritmus érzékeli az apró csuklómozgások és a véráramlás változásainak egyedi jeleit, amikor a mutatóujj és a hüvelykujj dupla koppintást hajt végre. A Double Tap a tervek szerint jövő hónapban lesz elérhető.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

Van egy új Modular Ultra óralap is, amely kihasználja a nagyméretű kijelző előnyeit, és a legkülső szélét használja a valós idejű adatok, például a másodpercek, a magasság vagy a mélység megjelenítésére. Ez a legkomplexebb az összes Apple digitális óralap közül, hogy testreszabható legyen a sportoláshoz, a szabadtéri kalandokhoz, valamint az óceáni és vízi tevékenységekhez. Emellett éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely mostantól automatikusan bekapcsol a sötétben a környezeti fényérzékelőnek köszönhetően.

Az Apple Watch Ultra 2-n a watchOS 10 fut, amely újratervezett alkalmazásokat, az új Smart Stacket, új kerékpáros élményeket, a szabadban való felfedezést segítő funkciókat és az új Modular Ultra óralapot kínál. Az Apple Watch Ultra 2 akkumulátora normál használat mellett ugyanúgy 36 órán át bírja, alacsony fogyasztású üzemmódban pedig akár 72 órát.

Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

Az Apple Watch Ultra 2 ára 380 ezer forinttól indul. Az Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Indiában, Japánban, az Egyesült Arab Emírségekben, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és több mint 40 további országban és régióban élő vásárlók már megrendelhetik az Apple Watch Ultra 2-t. A boltokban szeptember 22-től, péntektől lesz elérhető.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei