Szoftverfrissítés érkezik az Apple Watch Series 9 és Ultra 2 bosszantó hibáinak kijavítására

2024.02.12| Phone Arena

A MacRumors által megszerzett feljegyzés szerint "Egyes ügyfelek jelenthetik, hogy Apple Watch Series 9 vagy Apple Watch Ultra 2 hamis érintéseket tapasztal a kijelzőjén."

@StellaFudge tweetje szerint, aki egy hivatalos Apple-szerviznél dolgozik, az Apple belső üzenetet küldött a hivatalos szervizeknek, hogy tájékoztassa őket arról, a vállalat tud az Apple Watch két modelljével kapcsolatos problémáról. 

Az Apple hozzáteszi, hogy egyes ügyfelek azt mondják, hogy az Apple Watch modelljük "szellemérintéseket" tapasztal, a képernyő "szabálytalanul ugrik" vagy más műveleteket hajt végre, még akkor is, ha a felhasználó nem ér hozzá az órához. A probléma miatt előfordulhat, hogy a felhasználók nem tudják megadni a jelszót, vagy véletlenül telefonhívást kezdeményezhetnek.

Szoftverfrissítés érkezik az Apple Watch Series 9 és Ultra 2 bosszantó hibáinak kijavítására

@StellaFudge tweetje megjegyzi, hogy az Apple felszólította a hivatalos szervizközpontokban és feltételezésünk szerint az Apple Store-ban dolgozó technikusokat, hogy ne cseréljék le azokat az Apple Watch Series 9 vagy Apple Ultra 2 egységeket, amelyeknél ez a probléma jelentkezik. Ehelyett tájékoztassák az ügyfeleket arról, hogy az Apple hamarosan kiad egy szoftverfrissítést, amely megoldja a problémát.

Ezt szem előtt tartva az Apple arra kéri az Apple Watch-tulajdonosokat, hogy ügyeljenek arra, hogy eszközeiket folyamatosan frissítsék, és a watchOS legújabb verzióját futtassák, különösen azért, mert az érintéssel kapcsolatos problémát várhatóan szoftverfrissítéssel javítják. 

Az Apple nem közölt dátumot, hogy mikorra számíthatunk a frissítés érkezésére. A cég azonban azt javasolja, hogy azok, akik ezt a problémát tapasztalják Apple Watch Series 9 vagy Apple Watch Ultra 2 készülékükön, kényszerítsék újra az óráikat, hogy megnézzék, ez segít-e megoldani a problémát, mielőtt bármilyen frissítést küldenek.

Az Apple Watch bármelyik modelljének újraindításához tartsa lenyomva egyszerre a Digital Crown és az oldalsó gombot legalább 10 másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó. Ha ez nem szabadítja meg az Apple Watchot a „szellemérintés” problémától, türelmesnek kell lennie, és meg kell várnia, amíg az Apple kiad egy szoftverfrissítést, amelynek célja a hiba megszüntetése.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
Az Apple Watch új Double Tap funkciója nem csak szórakoztató, hanem hasznos is

Az Apple Watch új Double Tap funkciója nem csak szórakoztató, hanem hasznos is

2023.11.27
| Android Authority
A szundi funkció sosem volt még ilyen egyszerű, mint az Apple új gesztusvezérlésével.
Apple Watch: túlmelegedés és gyorsan merülő akkumulátorok

Apple Watch: túlmelegedés és gyorsan merülő akkumulátorok

2023.10.28
| Phone Arena
Az Apple Watch felhasználói aggodalmuknak adnak hangot a watchOS 10.1 frissítése után.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei