A watchOS 10 öt legjobb új funkciója

2023.06.30| MacRumors
Címkék:

watchOS 10


Az iOS 17, az iPadOS 17, a tvOS 17 és a macOS Sonoma mellett az Apple a watchOS 10-et is bemutatta, és az elmúlt évek legnagyobb frissítéseit hozza magával a watchOS-en.

Öt okunk van, amiért érdemes lesz telepíteni a watchOS 10-et, amikor az idén ősszel indul.

  • Újratervezett alkalmazások – Az Apple szinte az összes watchOS-alkalmazást átdolgozta egy új tervezési nyelvvel, amely több képernyőt foglal el, és egy pillantással több információt kínál. Az Activity alkalmazás például új nézetekkel rendelkezik, amelyek részletes információkat mutatnak az elégetett kalóriákról, az edzéspercekről és egyebekről. A Heart Rate alkalmazás pulzáló szívvel és aktuális BPM-mel rendelkezik, az Időjárás alkalmazás pedig megkönnyíti a hőmérséklet és az Önt érdeklő egyéb körülmények megtekintését. Fényképek, podcastok, hírek, zene, e-mail, naptár, App Store és még rengeteg alkalmazás kapott frissítést.
  • Smart Stack – A widgetek a watchOS 10-ben a fő hangsúlyt kapják, az Apple pedig egy új „Smart Stack” widget-et kínál, amely a Digital Crown elforgatásával érhető el. A Smart Stack megjeleníti a napjához kapcsolódó widgeteket, és személyre szabhatja, hogy mit szeretne látni. A Smart Stack gyors hozzáférést biztosít mindenhez a tevékenységektől és a naptártól az emlékeztetőkig, a Zene alkalmazásig, a parancsikonokig, a pénztárcáig és az edzésig.

  • Vezérlőközpont – Amellett, hogy a Smart Stack segítségével gyorsan hozzáférhet a leginkább szükséges funkciókhoz, az Apple megkönnyítette a Vezérlőközpont elérését. Csak nyomja meg az Oldalsó gombot a Vezérlőközpont megnyitásához egy alkalmazásban vagy a kezdőképernyőn.
  • Óralapok – Két új óralap jelent meg, köztük a Palette és a Snoopy. A paletta a nap folyamán az egyébként testreszabható színpalettával váltakozik, a Snoopy pedig a népszerű Peanuts rajzfilm szereplőit tartalmazza, mint Snoopy és Woodstock. A Snoopy az Apple egyik legkifinomultabb óralapja, Snoopy és Woodstock kölcsönhatásba lép az óra mutatóival, és a napszaktól, időjárástól és egyéb tényezőktől függően különböző pozíciókban animál.

A watchOS 10 öt legjobb új funkciója

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

  • Hangulatkövetés – Mind a watchOS 10, mind az iOS 17 támogatja az új hangulatkövetési funkciót. Az Apple Watchon megnyithatja a Mindfulness alkalmazást, és kiválaszthatja a „State of Mind” opciót, hogy naplózza, hogyan érzi magát a nap egy adott pillanatában vagy az egész nap folyamán. Görgetéssel kiválaszthat egy hangulatot, például Kellemes, Semleges vagy Kellemetlen, majd az Apple javaslataival szűkítheti az érzelmeket. Innen kiválaszthatja, hogy mi befolyásolja hangulatát, például kapcsolat, munka, közösség, barátok, hobbi stb. Az Egészség alkalmazás összesíti az információkat, így láthatja a hangulatát az idő múlásával, és azt, hogy mi befolyásolja érzéseit.

Vannak új Workout-alkalmazások is a túrázók és kerékpárosok számára, valamint számos egyéb kiegészítés.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei