Xiaomi Mi Band 3

Még okosabb lett a karkötő, ez a Mi Band 3

2018.05.31

Bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 3, a gyártó negyedik okoskarkötője a szériában.

 

A gyártó ultraolcsó okoskarkötője minden fontos funkciót megtartott az elődből és ehhez még többet tettek hozzá. Fizikailag minimálisan lett csak nagyobb, ám cserébe 50 méterig vízálló a burkolat, így még annyira sem kell félteni az úszkálástól, mint eddig. A Mi Band 3 megjelenítője 0.78 col képátlóval, ehhez 128×80 pixel felbontással rendelkezik, mindezt alacsony energiafelhasználású OLED alapon teszi.

A készülék nemcsak még nagyobb felbontásban jelzi a szükséges adatokat, de a hívó fél nevét is minden utólagos okoskodás nélkül kiírja, valamint akár a hívás is fogadható vele (a telefonon természetesen, beszédre nem használható a karkötő).

A Mi Band 3 tudását lépés-, távolság- és kalóriaszámláló, pulzusmérő jelenti, a napi aktivitásról statisztikát készít, megtalálható benne továbbra is ébresztő funkció, viszont GPS például továbbra sem. Bizonyos országokban az NFC segítségével fizetni is lehet vele, ám az NFC-s verziós felárat nem éri meg kifizetni ott, ahol ez nem megoldható.

A beépített, 110 mAh-s akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár húsz nap üzemidőt is ígér – a kapacitás ötven százalékos növekedést jelent a Mi Band 2-höz képest –, a telefonhoz a kapcsolatot Bluetooth 4.2 biztosítja.

A Xiaomi Mi Band 3 Kínában 26 dolláros áron kapható, Magyarország számára egyelőre maradnak a megszokott és kedvelt kínai webáruházak, ahol 40 dollárért előrendelhető, az első szállítások június 5-én indulnak. Kínában a nem NFC-s Mi Band 3 26 dollárba kerül, míg az NFC-vel ellátott változatért 31 dollárt kérnek.  

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei