Könnyű és olcsó okoskarkötőt hozott a Huawei

2021.01.20| Huawei

A Huawei Band 4e Active könnyű súlya ellenére hattengelyes giroszkópot rejt és két hétig is bírja egy feltöltéssel.

A kínai gyártó bemutatta a Huawei Band 4e Active okoskarkötőt. Az újdonság pehelykönnyű, csupán 17 gramm – szíj nélkül mindössze 6 grammot nyom a mérlegen. Beépített csatjának köszönhetően egy mozdulattal kivehető a szíjból és a cipőre erősíthető, hogy még pontosabban mérje a futást vagy a biciklizést. A Band 4e Active megjeleníti a legfontosabb értesítéseket. 

A készülék kecses és karcsú megjelenése minden öltözékhez illik, a 0.5 colos OLED kijelzőn a szükséges adatok könnyen leolvashatók. A szíjak ellenállnak az izzadságnak, emellett rendszeres használat és igénybevétel mellett is megtartják formájukat. A készülék 50 méter mélységig vízálló, így nem kell aggódni, hogy az izzadás, az úszás, vagy az esős időben végzett edzések kárt tennének benne.

A készülék olyan funkciókat is ellát, mint az alvásfigyelés, különböző értesítések (üzenetek, hívásértesítés, naptárbejegyzések), ébresztőóra és aktivitásfigyelés, továbbá egy gombnyomásra megkereshetjük vele mobiltelefonunkat is. A hosszú üzemidő garantálja, hogy a Band 4e Active akár három hétig tökéletesen működjön. Gyorstöltéssel alig fél óra alatt teljesen feltölthető.

Könnyű és olcsó okoskarkötőt hozott a Huawei

Legyen szó futásról, kerékpározásról vagy labdajátékokról, mindössze 6 grammos súlyának és praktikus kialakításának köszönhetően a Band 4e Active már nem csak a csuklón méri a teljesítményt. A beépített csat segítségével a karkötő könnyedén leválasztható a szíjról és akár a cipőn is viselhető, ami így lehetővé teszi a láb mozgásának még pontosabb elemzését. 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

  • Beépített hattengelyes mozgásfigyelő szenzorainak köszönhetően a készülék egyszerre kilencféle futási adatot rögzít, így a Huawei mérnökei még pontosabban tudták tanulmányozni a futást. A pontos mérési algoritmusoknak – és a Kínai Sporttudományi Intézet (CISS) közreműködésének – köszönhetően a Band 4e Active eddig példátlan pontosságú futáselemzésre képes.
  • A korábbiaknál sokkal pontosabban mérhető vele a futás hossza, a lépések nagysága, a talajfogás mintája, a futás közbeni kilengés, az elrugaszkodás mértéke, a láb talajon töltött ideje, az emelkedés nagysága és a talajérintés aránya is.
  • Az okoseszköz nemcsak pontosabb elemzést készít, hanem segít kiküszöbölni a hibás mozdulatokat is. A HUAWEI Egészség alkalmazása szakmai javaslatokat nyújt a rögzített teljesítmény alapján, így akár csökkenthetőek a boka megrándulásától a súlyos ízületi, vagy térdfájdalmakig terjedő sérülések kockázatai.

Könnyű és olcsó okoskarkötőt hozott a Huawei

  • A Band4e Active ennél még többet is tud. Biciklizésnél rögzíti az aktív tekeréssel töltött időt, a sebességet, valamint a pedálozási ciklusok pontos számát. A lábról összegyűjtött adatokkal később segít beállítani a megfelelő tekerési módot, ami nemcsak csökkenti az energiaveszteséget, de a megfelelő tekerési ritmus kialakítását és szinten tartását is biztosítja.
  • Az eszköz részletes adatokat gyűjt például kosárlabdázás közben is. Az alapvető mozgásadatokon túl – mint az időtartam, megtett távolság, lépésszám, elégetett kalória és maximális sprintsebesség – pontos adatokkal szolgál az ugrásokról is. Méri és elemzi az elrugaszkodás mértékét, az ugrások számát, magasságát és időtartamát. A mért adatokat elemzi és értékeli, majd megfelelő gyakorlatokat ajánl a technika tökéletesítéséhez, ezáltal a hatékonyabb edzéshez.

A Huawei Band 4e grafitfekete és korall színben érkezik a hazai piacra. A termék a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél megvásárolható már, bruttó 8.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei