Könnyű és olcsó okoskarkötőt hozott a Huawei

2021.01.20| Huawei

A Huawei Band 4e Active könnyű súlya ellenére hattengelyes giroszkópot rejt és két hétig is bírja egy feltöltéssel.

A kínai gyártó bemutatta a Huawei Band 4e Active okoskarkötőt. Az újdonság pehelykönnyű, csupán 17 gramm – szíj nélkül mindössze 6 grammot nyom a mérlegen. Beépített csatjának köszönhetően egy mozdulattal kivehető a szíjból és a cipőre erősíthető, hogy még pontosabban mérje a futást vagy a biciklizést. A Band 4e Active megjeleníti a legfontosabb értesítéseket. 

A készülék kecses és karcsú megjelenése minden öltözékhez illik, a 0.5 colos OLED kijelzőn a szükséges adatok könnyen leolvashatók. A szíjak ellenállnak az izzadságnak, emellett rendszeres használat és igénybevétel mellett is megtartják formájukat. A készülék 50 méter mélységig vízálló, így nem kell aggódni, hogy az izzadás, az úszás, vagy az esős időben végzett edzések kárt tennének benne.

A készülék olyan funkciókat is ellát, mint az alvásfigyelés, különböző értesítések (üzenetek, hívásértesítés, naptárbejegyzések), ébresztőóra és aktivitásfigyelés, továbbá egy gombnyomásra megkereshetjük vele mobiltelefonunkat is. A hosszú üzemidő garantálja, hogy a Band 4e Active akár három hétig tökéletesen működjön. Gyorstöltéssel alig fél óra alatt teljesen feltölthető.

Könnyű és olcsó okoskarkötőt hozott a Huawei

Legyen szó futásról, kerékpározásról vagy labdajátékokról, mindössze 6 grammos súlyának és praktikus kialakításának köszönhetően a Band 4e Active már nem csak a csuklón méri a teljesítményt. A beépített csat segítségével a karkötő könnyedén leválasztható a szíjról és akár a cipőn is viselhető, ami így lehetővé teszi a láb mozgásának még pontosabb elemzését. 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

  • Beépített hattengelyes mozgásfigyelő szenzorainak köszönhetően a készülék egyszerre kilencféle futási adatot rögzít, így a Huawei mérnökei még pontosabban tudták tanulmányozni a futást. A pontos mérési algoritmusoknak – és a Kínai Sporttudományi Intézet (CISS) közreműködésének – köszönhetően a Band 4e Active eddig példátlan pontosságú futáselemzésre képes.
  • A korábbiaknál sokkal pontosabban mérhető vele a futás hossza, a lépések nagysága, a talajfogás mintája, a futás közbeni kilengés, az elrugaszkodás mértéke, a láb talajon töltött ideje, az emelkedés nagysága és a talajérintés aránya is.
  • Az okoseszköz nemcsak pontosabb elemzést készít, hanem segít kiküszöbölni a hibás mozdulatokat is. A HUAWEI Egészség alkalmazása szakmai javaslatokat nyújt a rögzített teljesítmény alapján, így akár csökkenthetőek a boka megrándulásától a súlyos ízületi, vagy térdfájdalmakig terjedő sérülések kockázatai.

Könnyű és olcsó okoskarkötőt hozott a Huawei

  • A Band4e Active ennél még többet is tud. Biciklizésnél rögzíti az aktív tekeréssel töltött időt, a sebességet, valamint a pedálozási ciklusok pontos számát. A lábról összegyűjtött adatokkal később segít beállítani a megfelelő tekerési módot, ami nemcsak csökkenti az energiaveszteséget, de a megfelelő tekerési ritmus kialakítását és szinten tartását is biztosítja.
  • Az eszköz részletes adatokat gyűjt például kosárlabdázás közben is. Az alapvető mozgásadatokon túl – mint az időtartam, megtett távolság, lépésszám, elégetett kalória és maximális sprintsebesség – pontos adatokkal szolgál az ugrásokról is. Méri és elemzi az elrugaszkodás mértékét, az ugrások számát, magasságát és időtartamát. A mért adatokat elemzi és értékeli, majd megfelelő gyakorlatokat ajánl a technika tökéletesítéséhez, ezáltal a hatékonyabb edzéshez.

A Huawei Band 4e grafitfekete és korall színben érkezik a hazai piacra. A termék a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél megvásárolható már, bruttó 8.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei