Még okosabb lett a karkötő, ez a Mi Band 3

2018.05.31| GSM Arena

Bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 3, a gyártó negyedik okoskarkötője a szériában.

 

A gyártó ultraolcsó okoskarkötője minden fontos funkciót megtartott az elődből és ehhez még többet tettek hozzá. Fizikailag minimálisan lett csak nagyobb, ám cserébe 50 méterig vízálló a burkolat, így még annyira sem kell félteni az úszkálástól, mint eddig. A Mi Band 3 megjelenítője 0.78 col képátlóval, ehhez 128×80 pixel felbontással rendelkezik, mindezt alacsony energiafelhasználású OLED alapon teszi.

Még okosabb lett a karkötő, ez a Mi Band 3

A készülék nemcsak még nagyobb felbontásban jelzi a szükséges adatokat, de a hívó fél nevét is minden utólagos okoskodás nélkül kiírja, valamint akár a hívás is fogadható vele (a telefonon természetesen, beszédre nem használható a karkötő).

Még okosabb lett a karkötő, ez a Mi Band 3

A Mi Band 3 tudását lépés-, távolság- és kalóriaszámláló, pulzusmérő jelenti, a napi aktivitásról statisztikát készít, megtalálható benne továbbra is ébresztő funkció, viszont GPS például továbbra sem. Bizonyos országokban az NFC segítségével fizetni is lehet vele, ám az NFC-s verziós felárat nem éri meg kifizetni ott, ahol ez nem megoldható.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A beépített, 110 mAh-s akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár húsz nap üzemidőt is ígér – a kapacitás ötven százalékos növekedést jelent a Mi Band 2-höz képest –, a telefonhoz a kapcsolatot Bluetooth 4.2 biztosítja.

Még okosabb lett a karkötő, ez a Mi Band 3

A Xiaomi Mi Band 3 Kínában 26 dolláros áron kapható, Magyarország számára egyelőre maradnak a megszokott és kedvelt kínai webáruházak, ahol 40 dollárért előrendelhető, az első szállítások június 5-én indulnak. Kínában a nem NFC-s Mi Band 3 26 dollárba kerül, míg az NFC-vel ellátott változatért 31 dollárt kérnek.  

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei