Fit 2 okoskarkötő a Samsungtól

2020.09.02| SamMobile

Megérkezett a Samsung Galaxy Fit 2 aktivitáskövető, okoskarkötő, igen impozáns, 15 napos üzemidővel.

Mivel a világjárvány miatt az egész világon bezártak az edzőtermek és sportlétesítmények, illetve minimális létszámmal használhatók, az emberek otthon kezdtek edzeni. Szerencsére ebben számos eszköz és szolgáltatás áll a rendelkezésre.

A viselhető aktivitáskövetők iránti kereslet megnőtt, így a Samsung ma bemutatta az új Galaxy Fit 2-t. A vállalat szerint legújabb aktivitáskövetője akár 15 napig is működik egyetlen feltöltéssel, illetve a beállításoktól függően akár 21 napra is kitolható az üzemidő.

Fit 2 okoskarkötő a Samsungtól

A Samsung Galaxy Fit 2 vékony és könnyű. Fejlett funkciókat kínál, képes akár öt különböző típusú tevékenység automatikus észlelésére és nyomon követésére. Az általa nyújtott automata felismerések magukban foglalják az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot, a távolságot és egyebeket. Alváskövetés is rendelkezésre áll, a Galaxy Fit 2 napi elemzést nyújt az alvásról és egyedi alvási pontszámot is ad.

A Galaxy Fit 2 kialakítása segít csökkenteni az izzadást, míg az 1,1 hüvelykes AMOLED 3D üveg kijelző több mint 70 különböző számlappal rendelkezik, amelyekkel testre szabható az eszköz. A 159mAh kapacitású akkumulátor legalább 15 napig bírja egyetlen töltéssel, így a Galaxy Fit 2 tökéletes választás azok számára, akiknek nincs szükségük intelligens órára, de szívesebben viselnének valamit, ami segít elérni fitnesz céljaikat.

Fit 2 okoskarkötő a Samsungtól

Maga a készülék műanyagból készült, IP68 vízálló és mindössze 21 g a súlya. A Galaxy Fit 2 kompatibilis az 5.0 vagy újabb verziót futtató, legalább 1.5 gigabájt RAM-mal rendelkező androidos telefonokkal, valamint az iPhone 7 vagy újabb modellekkel, amelyek iOS 10.0 vagy frissebb verziót futtatnak. A Samsung a következő napokban megerősíti a Galaxy Fit 2 árait és kiadás részleteit. Az elődnek számító Galaxy Fit ára 100 dollár volt, és valószínűleg ennyibe kerülhet a Galaxy Fit 2.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei