Tízezer forint alatt érkezett a OnePlus Band

2021.01.11| Phone Arena

Megjelent a OnePlus márka első saját viselhető kütyüje, a Band okoskarkötő, alig tízezer forintos áron.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az ígéreteknek megfelelően a OnePlus ma kiadta első okos hordozható készülékét, a OnePlus Band-ot, minden odafigyelő, alvás- és fitneszkövető rajongó számára. A fő OnePlus Band funkciója a folyamatos vér oxigéntelítettség-ellenőrzés. Ez fontos, ha COVID-19-et vagy és el akarod kerülni a "happy hypoxia" jelenséget, ahol még mindig aktív vagy, miközben tüdőd már nagyon rossz állapotban van. Mondanom sem kell, hogy a OnePlus egy felelősségi nyilatkozatot fűz hozzá, miszerint a Band nem orvosi eszköz, ezért a kapott értékeket csak referenciaként használhatod.

Tízezer forint alatt érkezett a OnePlus Band

A OnePlus Band OLED kijelzője 1.1 col képátlós, az IP68 vízálló burkolat egy 100 mAh-s akkumulátort rejt, amely akár 14 napig ki húzza egyetlen töltéssel. Dedikált vér-oxigén-érzékelő, pulzus-érzékelők és gyorsulásmérő található benne, a funkciókat tekintve pedig a OnePlus Healthen keresztül egész napot tevékenység-figyelés érhető el 13 edzésmóddal a jógától a zsírégetésig.

Tízezer forint alatt érkezett a OnePlus Band

Míg a többi specifikáció és funkció nem különbözteti meg a OnePlus Band-et a számtalan egyéb fitnesz és hordható kütyü közül, a kialakítás nagyon átgondoltnak tűnik, a vízállósági osztály felülmúlhatatlan, és a valós idejű vér-oxigénfigyelés kiváló funkció ebben a járvány időszakban. A OnePlus Band 35 dolláros áron érkezik fekete, sötétkék és mandarinszürke színekben.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei