Nagyképernyős lett a Xiaomi Mi Band 6

2021.03.30| GSM Arena

A Xiaomi Mi Band 6 gyönyörű, "teljes képernyős" kijelzővel és SpO2 véroxigénszint-figyelővel érkezett.

Egy hete még azt mondtuk volna, hogy hónapok vannak hátra a Xiaomi Mi Band 5 utódjának érkezéséig és egy forintot sem adtunk volna azért, hogy március 29-én bemutatkozik az újdonság.

Annak ellenére, hogy a Mi Band 5 2020 júniusában jelent meg, a Xiaomi úgy döntött, hogy meglep minket a népszerű okoskarkötő új verziójával. Biztosak vagyunk benne, hogy sokan várták ezt. A Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun örömmel árulta el, hogy a cégnek világszerte több mint 120 millió darabot sikerült eladnia a Mi Band sorozatból, mióta a kínálatot gazdagítják.

Nagyképernyős lett a Xiaomi Mi Band 6

Itt van tehát a Mi Band 6, amely nagyobb, ívelt AMOLED kijelzőt hozott, 1,56 col képátlóval, ami majdnem 50%-kal nagyobb, mint a Mi Band 5-é, a pixel sűrűség 326 ppi. 24 órás pulzusmérésre képes, emellett SpO2 véroxigénszint-ellenőrzésre is, amely szintén segíti az alvásminőség nyomon követését.

Már 30 tevékenységmód van a különböző sportágakhoz és azok variációinak, amelyek túlzásnak tűnnek. Nem is tudunk 30 különféle tevékenységre gondolni, nemhogy a nyomon követésükre, ezért kíváncsian várjuk a részleteket. A Xiaomi Mi Band 6 automatikusan 6 különböző gyakorlatot észlel. A vízi sportok szerelmeseinek jó hír, hogy 50 m-ig vízálló, ami azt is jelenti, hogy ellenáll a fürdésnek, zuhanyozásnak, medencés partinak stb.

Nagyképernyős lett a Xiaomi Mi Band 6

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A galériában a lapozáshoz használd a jobb/bal nyilakat!

Az akkumulátor kapacitásáról nem esett szó, de a Mi Band 6 elődjéhez hasonló mágneses töltővel rendelkezik, amelyet már a Mi Band 5-nél is szerettünk. Az üzemidő 14 nap, ami lenyűgözően hangzik ahhoz képest, hogy a korábbi modell „csak” 10 napra volt képes.

NFC-vel csak a kínai változat rendelkezik szokás szerint. A Mi Band 6 elérhető lesz fekete, kék, narancs, olíva, elefántcsont és zöld színekben. A Mi Band 6 ára 44.99 euró, ez átszámítva bő 16 ezer forintot jelent. Egyelőre nincs hír arról, mikor kerül piacra az új okoskarkötő, de a cég április 6-án kezdi a Mi Fan Fesztivált, így várhatóan akkor elérhető lesz; legalább Kínában.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei