Mérföldkő: egymillió Xiaomi Mi Band 6 fogyott

2021.04.27| GSM Arena

A kínai vállalat mára több mint egymillió Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötőt szállított le világszerte.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Lei Jun vezérigazgató bejelentette, hogy a Xiaomi Mi Smart Band 6 globálisan meghaladta az egymilliós szállítmányt. Ezek többsége Kínából származik, mivel az értékesítés ott kezdődött április 2-án, de csak néhány héttel később lett globálisan is elérhető.

Anno a Xiaomi Mi Band 3 17 nap alatt elérte az 1 milliót, a Mi Band 4 még gyorsabban, mindössze 8 nap alatt érte el a mérföldkőnek számító értéket. Az olcsó, de okos kiegészítő népszerűsége nem csökken, segítenek a vállalatnak megszerezni a második helyet a viselhető cikkek piacán.

Mérföldkő: egymillió Xiaomi Mi Band 6 fogyott

A Mi Band első darabja először 2014-ben jelent meg, elég alap tudású volt. Az eredetinek csak három LED-je volt, pulzusérzékelővel sem rendelkezett. A Xiaominak mégis több mint 10 milliót sikerült eladni 9 hónap alatt. Nagyban segített az, hogy darabja csak 13 dollárba került, a jelenlegi modell ennek már háromszorosába kerül.

Mérföldkő: egymillió Xiaomi Mi Band 6 fogyott

A Xiaomi promóciós dobozokat küldött a kínai tesztelőknek, amelyek tartalmazzák az összes jelentősebb Mi Band modellt - az elsőtől a 6-ig. A különleges doboz nem vásárolható meg, csak egy tesztelői csomag.

Mérföldkő: egymillió Xiaomi Mi Band 6 fogyott

Az eredeti Band három LED-del rendelkezett, fő funkciói az értesítések és az alváskövetés voltak, a Mi Band 1S hozzá adott egy pulzusérzékelőt. A második modell már egy 0,42”-os OLED kijelzőt is kapott, a harmadik 0,78”-ra bővítette és bemutatta az NFC verziót, majd a negyedik modell átállt 0,95”-os, immár színes OLED-re.

Az ötödik mágneses kábellel tette egyszerűbbé a töltést, a hatodik (jelenlegi) modell az elülső részt tabletta alakú 1,56 hüvelykes kijelzővel töltötte meg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei